temes

19 de set. 2008

CAVALLS DEL VENT (2on INTENT I DEFINITIU)


20 D'AGOST 2008
 AQUESTA ES LA REBUDA QUE ENS HAN FET DESPRES D' ACABAR LA TRAVESSA DELS CAVALLS DEL VENT.VÀREM SORTIR AHIR A LES SIS DE LA TARDA I HEM ARRIBAT AVUI A DOS QUARTS DE TRES DEL MIGDIA, REALMENT ESGOTADOR, DESPRES DE MES DE 20 HORES CORRENT I CAMINANT "NON STOP".
A PARTIR DE QUE S'HA FET DE DIA, S'HA FET MOOOOOOOOOLT LLARG, I ENCARA QUEDÀVEN 8 HORES!! PUJANT I BAIXANT, PUJANT I BAIXANT, ENTRE FAGEDES, BOSCOS DE PI NEGRE, GORGUES I TORRENTS , MUNTANYES I PRATS PLENS DE VAQUES I CAVALLS.
EM CAMINAT I HEM CORREGUT,EM SUAT MOLT I TAMBÉ HEM PASSAT FRED, A ESTONES RÈIEM I A ESTONES NO ENS DÈIEM RES, I QUANT SEMBLA QUE JA NO POTS MÉS, HAS DE PUJAR UNA PUJADA DESCOMUNAL, I LA PUJES. I QUANT LES CAMES FAN TANT MAL QUE CADA PASA ES COM UN TURMENT, HAS DE BAIXAR PER UNA BAIXADA ETERNA, QUE RELLISQUES, CAUS, TORNES A RELLISCAR I A CAURE, I LA BAIXES. DE NIT, FOSC, MOLL, SUAT, BRUT, ENGANXÓS,DEPRIMIT, CANSAT, MOLT CANSAT.
EN FI, UNA EXPERIÈNCIA INOLVIDABLE, ON POSES EL COS A UNS LÍMITS DESCONEGUTS, I VAS EXPLORANT LES SENSACIONS QUE VAN SORTINT

Arxiu del blog