temes

26 d’oct. 2008

CANICROSS SANT LLORENÇ SAVALL

Aquest diumenge dia 26, dins el marc de la marató de muntanya de sant Llorenç Savall, va tenir lloc el I canicross de Catalunya en la seva quarta edició. La prova, una de les mes multitudinàries del calendari estatal, amb una organització impecable, havia aixecat una gran expectació, ja que en l’edició passada aconseguí reunir més de cent equips (cent corredors amb els seus respectius gossos), fita realment difícil en un esport tant minoritari com es el canicross. La cursa, puntuable per la lliga catalana de canicross, es va desenvolupar amb gran passió com ja es habitual en aquests corredors, tant els de quatre potes com els de dues. Desprès de passar el control veterinari i d’una petita reunió informativa, finalment van prendre la sortida una setantena de participants des del centre mateix de la vila, encarant 8 km en direcció a les muntanyes properes. La cursa, molt ràpida, fou una mica deslluïda per culpa de la calor, ja que els gossos acusen molt la temperatura i no rendeixen igual, malgrat tot, el primer corredor en arribar ho va fer amb menys de 30 minuts. El bon ambient fou destacable durant tota la matinal, on s’aplegaran molts corredors repartits en les quatre curses disputades (marató de muntanya, mitja marató, cursa de sant Jaume i canicross. El corredor de la unió excursionista Vic i la seva incansable gossa “DELTA” van quedar en quarta posició en la categoria de veterans A i 15è a la general, amb un crono de 35’22.