temes

27 de nov. 2008


AL CIM DEL MATAGALLS HI HE ESTAT UN MUNT DE VEGADES.
HI HE ESTAT EN DISSAPTE, EN DIUMENGE I ENTRE SETMANA. HI HE ESTAT L'ÚLTIM DIA DE L'ANY I TAMBÉ EL PRIMER. HI HE ANAT SOL, AMB UNA ,DUES, TRES, QUATRE, TRES-CENTES I FINS I TOT TRES MIL PERSONES. HE FET LA MATAGALLS-VIC A PEU UNES 10 VEGADES, TAMBÉ AMB BICI (QUAN ES FEIA) I TAMBÉ LA MATAGALLS-MONTSERRAT. ÉS UNA MUNTANYA PROPERA I FÀCIL.
 AVUI HI HE ANAT AMB LA DELTA, I.......... QUINA MALA IDEA!! QUAN ERA A MIG CAMÍ, A SORTIT DISPARADA EN DIRECCIÓ A UN RAMAT D'OVELLES, LES A EMPAITAT DURANT 10 MINUTS I LES OVELLES CORRENT CAP A LA CASA, I JO CRIDANT COM UN BOIG, NO EM FEIA NI PUTU CAS, AL FINAL HE ANAT CORRENT CAP AVALL FINS QUE L'HE POGUT AGAFAR. HE DECIDIT QUE L'EXCURSIÓ S'HAVIA ACABAT, PERÒ.... S'HA REPETIT L'HISTÒRIA UNALTRE VEGADA. A SORTIT L'AMO DE LES OVELLES DE LA CASA I DE LLUNY EM CRIDAVA: AGAFA AQUEST GOS COLLONS!!!!! I JO CRIDANT ENCARA MÉS COM UN BOIG: DELTAAAAAAAAAA!!!!!!!!. NI CAS, ELLA DISFRUTANT COM MAI, APASSIONADA.
 AL FINAL HE TORNAT A CÓRRER I AQUEST COP ENCARA M'HA COSTAT MÉS AGAFAR-LA. TOTAL: UN DESASTRE, CAP AL COTXE I CAP A CASA AMB EL GENOLL CALENT I ADOLORIT DE LES CORREGUDES CARA AVALL. HAURIA D' HAVER FET CAS DEL CARTELL, PERÒ ÉS QUE L'HE VIST QUAN JA ESTAVA ABAIX, I ÉS CLAR, LA DELTA NO SAP LLEGIR. S'HA ACABAT ANAR D'EXCURSIÓ AMB LA DELTA. RECORDO UNA VEGADA QUE LA VAIG PERDRE A QUERALBS I LA VAIG TROBAR TRES HORES MÉS TARD AL CIM DEL PUIGMAL!!EMPAITANT ISARDS. QUANT NO POT SER NO POT SER.....

Arxiu del blog