temes

7 de nov. 2008

ENTREBANCSUN ENTREBANC , AIXÒ ÉS EL QUE HA PASSAT. TINC EL GENOLL QUE NO ES CURA (LA MALÏDA CINTILLA ILIOTIBIAL). EL FISIO M'HA DIT QUE M'OBLIDI DE LA MARATÓ DE DONOSTI SI NO VULL TENIR MAL DURANT UN ANY, PERÒ EM SEMBLA QUE NO LI FARÉ CAS, JE JE, TOSSUT COM UN BURRO.
LA FARÉ ENCARA QUE SIGUI CAMINANT.
PER QUE ANAR-HI, I HEM D'ANAR, UNALTRE COSA ÉS CÓRRER O NO, PERÒ VEURE COM ELS ALTRES CÓRREN I TU ALLÀ PARAT COM UN ESTAQUIROT MORINT-ME D'ENVEJA!!!!, NO,NO I NO.
TINC TRES SETMANES PER RECUPERAR-ME, DURANT LES CUALS NO PUC CÓRRER NI 10 METRES, HAIG DE FER ESTIRAMENNTS, (ISQUIOS,GLUTIS,PIRAMIDAL) DUES SESSIONS MÉS DE FISIO, VEURE MOLTA AIGUA, NO MENJAR CARNS VERMELLES NI VEURE LLET, MENJAR PEIX BLAU I PENDRE'M DUES PASTILLES DIARIES (CONDROSSAN) I SOBRETOT : ACTITUD MENTAL POSITIVA I VISUALITZACIÓ CREATIVA. AMB TOT AIXÒ I UNA MICA DE MOLTA BONA SORT, CREC QUE ESTARÉ EN CONDICIONS DE CÓRRER ELS 42KM I PICO DELS COLLONS.
AMB TOT, EM SALTO UNA CURSA DE LA LLIGA CATALANA DE CANICROSS, LA MATAGALLS-VIC, LA RUPIT-TARADELL I NO SÉ CUANTES COSES MÉS QUE VOLIA FER, PERÒ VA! PACIÈNCIA.
I PARLANT D'ENTREBANCS, SEMBLA QUE LA LLIMA PER FI HA SUPERAT ELS PROBLEMES ALS CASCOS. LA SETMANA QUE VE, EL DISSAPTE, HI HA A BANYOLES LA FIRA DE RUCS MES IMPORTANT DE L'ESTAT, AMB EL CONCURS MORFOLÒGIC D'ASE CATALÀ.
LA LLIMA L'HA GUANYAT 4 ANYS SEGUITS. PERÒ QUINA BURRA QUE TINC!!! GUAPA, GUAPA........

Arxiu del blog