temes

7 de gen. 2009

"BATALLITES"
MICA EN MICA. TORNEM A LA NORMALITAT. JA HE ANAT A CÓRRER 3 O 4 VEGADES TRES QUARTS D'HORA, I AVUI , UNA HORA, I A MÉS PER LA NEU, A SIGUT REALMENT BONIC, TOT EL VOLTANT BLANC I A SOTA ELS PEUS AQUELL CARACTERÍSTIC CRUIXIT DE LA NEU AL SER TREPITJADA.LES MOLÈSTIES AL GENOLL SEGUEIXEN PERÒ AL MENYS PUC SORTIR, QUE JA ÉS MOLT.
AQUEST ANY JA ES LA QUARTA O CINQUENA VEGADA QUE NEVA, JA N'ESTIC UNA MICA FART DE NEU, FANG I GLAÇ, PERÒ EN FI , QUE HI FAREM.
EL DIA 1 DE GENER JA VAIG CAMINAR + DE TRES HORES PER LA NEU. RESULTA QUE UN POBRE CAVALL ES VA QUEDAR ATRAPAT ENTRE MIG D'UNS FERROS D'UNA BASTIDA A SANT SEGIMON, AL MONTSENY.ALS BOMBERS ENS VAN AVISAR PELS VOLTS DE LES QUATRE DE LA TARDA, I ENTRE PUJAR FINS A COLLFORMIC ENFILAR CAP A SANT SEGIMONT, RELLISCAR VÀRIES VEGADES, POSAR CADENES, TORNAR A RELLISCAR, TENIR "PINXASSO" I DEMÉS INCIDÈNCIES VÀRIES, JA ES VA FER DE NIT.ENS HO VAM AGAFAR A PEU, EN PERE, L'ENRIC (UN REGIDOR DEL MONTSENY) I JO . AMB UNA NEU TOVA QUE S'ENFONSAVA FINS EL GENOLL, DE NIT I CARRETEJANT UN MOTODISC QUE DEU PESAR UNS DEU KILETS.
PERÒ, QUE NO FARIA JO PER UN CAVALL O UN BURRO!!
ARRIVEM AL CAP DE QUASI BÉ DUES HORES I ENS TROBEM UNS EXCURSIONISTES QUE ENS ESPERÀVEM QUE SON ELS QUE ENS HAVIEN AVISAT I TROBEM EFECTIVAMENT UN CAVALL ATRAPAT. PROCEDIM A ALLIBERAR-LO I AMB UNA TRISTA SERRA DE FERRO JA FEM. PERÒ EL CAVALL POBRE, ESTÀ EXAUST, POTSER PORTA DOS DIES AIXÍ, ESTÀ COM ENCARTRONAT I NO ES POT AIXECAR. DESPRÉS DE VARIS INTENTS INFRUCTUOSOS DECIDIM TAPAR-LO UNA MICA I ABANDONAR. TORNEM CAP-COTS CAP AL COTXE I PENSANT QUE PASARÀ AMB EL POBRE CAVALL, POTSER ÉS REFÀ, POTSER NO.
DESPRÈS DE 4 DIES TORNO A SANT SEGIMON ,AQUEST COP AMB LA FINA I EN GENÍS, JA NO HI HA TANTA NEU. UNA EXCURSIÓ MOLT MACA.
QUANT ARRIVEM ,UNA RETRO ESTÀ ENTERRANT EL CAVALL A DINS UN SOT....

Arxiu del blog