temes

24 de gen. 2009

GOSSOS


DESDE SEMPRE ,EM CONSIDERO UN AMIC DELS ANIMALS, QUALSEVOL BÈSTIA PELUDA O AMB PLOMES FINS I TOT AMB ESCAMES, ELS INSECTES, ELS RÈPTILS....EM DESPERTEN UN INTERÈS , UNA ATRACCIÓ, UN NOSEQUÉ QUE FA QUE M'HI SENTI PROPER.
UN D'AQUESTS ANIMALS ÉS, NATURALMENT, EL GOS. CONSIDERAT DESDE SEMPRE COM L'AMIC FIDEL DE L'HOME, L'ANIMAL MÉS DOMÈSTIC DE TOTS. ELS GOSSOS DESPERTEN EN MI UNA DOBLE SENSACIÓ. PER UNA PART M'AGRADEN PEL QUE SÓN ELLS, PEL SEU PELATGE, PER LA MIDA ,PEL SEU TARANNÀ, ETC. I PER L'ALTRE PART EM PROVOQUEN UN CERT REBUIG PEL QUE FA A LA SEVA PART MÉS DOMÈSTICA, PEL SEU CONTACTE AMB L'HOME, PER LA "CONTAMINACIÓ" QUE HAN HANAT ABSORVINT DELS SEUS AMOS.
SEMPRE S'HA DIT QUE EL GOS S'ASSEMBLA AL AMO.NO HI HA AFIRMACIÓ MÉS CERTA, I ÉS AQUESTA SEMBLANÇA LA QUE NO M'AGRADA. AIXÒ EXPLICA LA BELLESA DELS ANIMALS SALVATGES, LA PURESA, SÓN NATURA EN ESTAT PUR. NO COM ELS POBRES CANS , QUE VIUEN LA LLIBERTAT LLIGATS A UNA CORDA, ABRIGATS AMB UN JERSEI, PERFUMATS I PENTINADETS, BORDAN A TOTES HORES DE TORT I DE TRAVÉS I AMB ACTITUTDS D'ESQUIZOFRÈNIA I PARANOIA.
TOT AIXÒ BÉ A CUENTO PERQUÈ TING EL GOS DEL VEI QUE EM TÉ ELS PEBROTS MOLT, MOLT INFLATS. TOT EL DIA VOLTA, CRIDA, MOLESTA, FA CRIDAR ELS DEMÉS GOSSOS, ELS DELS ALTRES I ELS MEUS I JA N'ESTIC FART. AMB TOT, LA CULPA NO ÉS SEVA, ÉS CLAR, PERÒ FA QUE DESPERTI AMB MÍ UNS SENTIMENTS FOSCOS, I EM SAP GREU. JA HE ANAT A PARLAR AMB ELS AMOS, EDUCADAMENT, I TOT I DONAR.ME LA RAÓ, LA COSA CONTINUA IGUAL. AQUEST ÉS L'ESCRIT QUE L'HI HE PENJAT A LA PORTA. PERQUÈ..... ELS MÍSSILS, JA A QUEDAT DEMOSTRAT QUE NO FUNCIONEN. BENVOLGUTS VEÏNS: JA FA TEMPS QUE EL VOSTRE GOS VOLTA LLIUREMENT PELS CARRERS DEL POBLE. AQUESTA SITUACIÓ ES VA REPETINT REITERADAMENT EN EL TEMPS AMB EL VOSTRE CONSENTIMENT, MALGRAT QUE VÀRIES PERSONES US HAN AVISAT DE QUE CAUSAVA MOLÈSTIES. AQUEST ESCRIT NO VOL SER OFENSIU, NI ÉS UNA AMENAÇA, TANT SOLS PRETÉN DONAR-VOS UN TOC D’ATENCIÓ PERQUÈ REFLEXIONEU ENVERS LA VOSTRA ACTITUD. LES SOCIETAT CIVILITZADA DESTACA PEL FET D’ÉSSER DIALOGANT, PER LA TOLERÀNCIA, EL CIVISME I LA BONA EDUCACIÓ. ESPERO TINGUEU CURA DE QUE AQUESTA SITUACIÓ NO S’ALLARGUI GAIRE MÉS I ADOPTEU MESURES IMMEDIATES (QUE N’HI HA MOLTES). PER UNA BONA CONVIVÈNCIA I EL BENESTAR DE TOTS.
MOLTES GRÀCIES.

Arxiu del blog