temes

5 de febr. 2009

+ BURRO

I ES QUE ÉS UNA COSA QUE NO EM CANSA. M'APASSIONA. ENTRAR A DINS LA PSICOLOGIA D'AQUEST ANIMAL, ÉS ENTRAR A UN UNIVERS DE GRANS CONTRASTOS, TOTS SÓN DIFERENTS, PERÒ TOTS S'ASSEMBLEN. EL RUC DE LA FOTOGRAFIA ES DEIA "TOT", DIC ES DEIA PERQUÈ JA ES MORT, ÉS EL PARE DE LA LLIMA I DE BASTANTS BURROS MÉS. UN EXEMPLAR EXTRAORDINARI, UN SEMENTAL QUE VA DEIXAR LA SEVA LLAVOR I LA SEVA GENÈTICA I QUE COM A TAL ES COMPORTAVA. MONTAR AQUEST RUC VA SER COM MONTAR UN BRAU SALVATGE, BÉ, POTSER NO TANT, A LA FOTOGRAFIA NO ES POT APRECIAR, PERÒ TENIA EL CUL BASTANT APRETAT.
DOMAR UN BURRO REQUEREIX MOLTA PACIÈNCIA, COSA QUE JO NO VAIG PRECISAMENT MOLT SOBRAT, I TOT EL QUE ELS HI ENSENYAT HO HE POGUT FER GRÀCIES A CONÉIXER EL SEU INTERIOR. LES MONTO, VAN EN CARRO, ARROSSEGEN UN TRONC, FAN LA VERTICAL-PONT I FAN SUDOKUS, BÉ ,AIXÒ ÚLTIM ELS HI COSTA UNA MICA, MÉS QUE RES PER PODER AGAFAR EL LLAPIS, I TOT GRÀCIES A LA RELACIÓ QUE HI TINC.
JA HO DIU LA DITA: JA POTS ANAR FENT, QUE SI L'ASE NO VOL BEURE.....
AQUESTS DIES LA LLIMA HA ESTAT MALALTA, COM SEMPRE , QUINA BURRA MES NYICLIS !!L'HI HE ESTAT DONANT ANTIBIÒTIC AMB INJECCIÓ, PERQUÈ PER VIA ORAL NO HI HA MANERA DE QUE S'HO MENJI, I POBRE ,S'HA PORTAT MOLT BÉ. QUANT LI CLAVO L'AGULLA SEMBLA QUE MOGUI LES ORELLES UNA MICA I DESPRÉS EM MIRA I MENTRE EL LÍQUID VA ENTRANT AL SEU COS ELLA ES RELAXA NOTAN EL PESSIGOLLEIG DEL MEDICAMENT A DINS DEL MUSCLE.UNA JOIA.

Arxiu del blog