temes

30 de març 2009

42 ANYS, 42 KM.
SURTO DE L’HOSPITAL A LES 13:00, AVUI TENIA VISITA AMB EL TRAUMATÒLEG PERQUÈ EM COMENTÉS LA RESSONÀNCIA MAGNÈTICA QUE EN VÀREM FER FA UN MES, M’HA DIT EL QUE JA SABIA: EVIDÈNCIA DE PETITA BANDETA DE LÍQUID ENTRE CÒNDIL FEMORAL EXTERN I LA BANDA ILIEOTIBIAL, AIXÍ COM PETIT FOCUS DE SENYAL PATOLÒGICA EN L’ESPONJOSA DEL CÒNDIL FEMURAL SUGESTIU DE CANVIS INFLAMATORIS AGUTS PER POSSIBLE TRAUMA CRÒNIC I BLA BLA BLA BLA, BLA .

TOTAL, M’HEN VAIG CAP AL CLUB VIC ETB PER CANVIAR-ME AMB L’INTENCIÓ DE CÓRRER 42KM. SURTO FRESC, ANIMAT, MOTIVAT, AVUI FAIG42 ANYS I VAIG A FER 42KM, RES MÉS, UNA TONTERIA COM UNA ALTRE.NO SÉ ON VULL ANAR NI PER A ON, TAN SE VAL.

 ENFILO CAP A FOLGAROLES A RITME SUAU, AL SANTUARI DE LA DAMUNT AGAFO AIGUA I EM FOTO UN GEL, CONTINUO PER UN CAMÍ AMB UNES MARQUES DE GR, “ENXUFO L’MP3 QUE EM VÀREN REGALAR AHIR I ES COM ENTRAR EN UN ALTRE DIMENSIÓ, QUIN PODER TÉ LA MUSICA PER TRANSPORTAR-NOS A ALTRES INDRETS EMOCIONALS!. COMENÇA UNA LLARGA PUJADA QUE NO SÉ A ON EM PORTARÁ, ÉS IGUAL, PUJO AMB GANES DURANT 5KM FINS QUE COMENÇEN A CAURE GOTES, M’ADONO QUE SI VULL FER 42KM ESTIC TENIN MOLT DESGAST I DECIDEIXO GIRAR SOBRE ELS MEUS PASSOS A L’ALÇADA D’UNA BONICA CASA AMB DOS CAVALLS BLANCS, JA PORTO 15KM.

 AMB LA MÚSICA DE SISA A TOTÒSTIA AL MP3, SEMBLO EL PROTAGONISTA D’UNA PEL.LÍCULA. EM SENTO LLIURE, NO SÉ ON VAIG ,SÓC EN FOREST GUMP, AVUI MÉS QUE MAI, ENDAVANT, SEMPRE ENDAVANT!. RECULANT 5KM MÉS BAIXANT XINO-XANO ENLLAÇO AMB UN CAMÍ QUE EM DURÀ A TAVÈRNOLES I D’ALLÀ CAP A SAVASSONA. VOLIA PUJAR A SANT FELIUET PERÒ LA PLUJA AMENAÇADORA EM TORNA A FER DESISTIR. REPASSO VISUALMENT ELS SÍMBOLS ESCULPITS A LA PEDRA QUE TAN M’AGRADEN I QUE ALGÚ NO SABRÀ QUE MÉS D’UN ELS VAIG FER JO FA MÉS DE VINT ANYS.
MENJO UNA MICA I TORNO A LA CARRETERA I SEGUEIXO PER AQUÍ FINS AL TRENCANT DE FOLGAROLES NOVAMENT, CAUEN GOTES I COMENÇO A NOTAR EL CANSAMENT, ELS GENOLLS EM FAN MAL I EM RECORDO A MI MATEIX QUE ENCARA NO ESTIC RECUPERAT DE LA MARATÓ DE DIUMENGUE PASSAT. EM COMENÇEN A VENIR SERIOSOS DUBTES SOBRE EL QUE ESTIC FENT, ESTIC BEN SONAT!. EL DE SEMPRE VAJA, EL COS ES QUEIXA, PERÒ LA MENT ÉS MÉS FORTA I SEGUEIXO, AJUDAT PER COLDPLAY.
UNALTRE VEGADA A VIC, JA PORTO 30KM, M’EN FALTEN NOMÉS 12. AGAFO EL CAMÍ CAP A MALLA I VINGA , SOM-HI. FET POLS. TRUCO A LA FINA PERQUÈ M’ANIMI I HO FA, SEMBLA MENTIDA COM UNES PARAULES, SENZILLES, DE QUI T’ESTIMES FAN TAN EFECTE I SEGUEIXO. A L’AJUNTAMENT DE MALLA TORNO A OMPLIR D’AIGUA DESPRÉS DE VOLTAR PER TOTES LES MASIES DEL MUNICIPI,I JA VAIG DE TORNADA, JA EN PORTO 39. L’ULTIM KM EL FAIG DONANT VOLTES PEL BARRI DE SANTA ANNA TOTALMENT XOP, DONÇ PLOU BASTANT. JA ESTÀ. JA HE ACABAT:42KM CLAVATS. SÓC MARATONIÀ, OSTI COM M’AGRADA ANOMENAR-ME AIXÍ.
 UNA NOVA EXPERIÈNCIA “TATUADA” A LA MEMÒRIA, QUE DE BEN SEGUR RECORDARÉ PER MOLT TEMPS.
AH, I SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ, I SI HAS LLEGIT TOT AIXÒ, NO DUBTIS A FELICITAR-ME PER DUES COSES : PERQUÈ ÉS EL MEU ANIVERSARI I PER LA GRAN GESTA ESPORTIVA QUE ACABO DE FER, JE JE .I FELICITATS A TU CRISTINA QUE AVUI TAMBÉ FAS ANYS.
JA ESTÀ.

8 comentaris:

mia ha dit...

felicitats pels 42, tant els anys com els km, i per poc el miss pel mòbil.

Kike ha dit...

Felicidades David
¿nos vemos en Campllong?

Sedentaris.cat ha dit...

Felicitats. Molt "sedentari" celebrar així els anys.... jo últimament també faig una "sortideta" en aquest dia però NO de 42 quilòmetres ...

Ferran de Sedentaris.cat

Anònim ha dit...

Hola David, felicitats altre vegada pels anys i també per ser com ets, únic!!!!!!!!!!
Estic xafardeixant el blog i si m'hem surto en començare un.
Pere "Torelló"

Anònim ha dit...

moltes felicitats nanu.
estàs com una regadora!

Luigi ha dit...

Disculpa David. Arribo tard. I també et vull felicitar. La veritat és que la teva il.lusió s'encomana! Ara també en faria 42!

Anònim ha dit...

Molt bé màquina!
Felicitats pel cumple i la manera de celebrar-ho.
A veure si ens animem i fem alguna "animalada" plegats.
També comentar-te que m'agrada aquest blog. He passat una bona estona llegint-lo.
Ens veiem,
Arcadi

david ha dit...

GRÀCIES

Arxiu del blog