temes

23 de març 2009

CURSA DE MUNTANYA DE LA VALL DEL CONGOST. (MARATÓ)

AQUESTA CURSA L’ HAVÍEM PREPARAT A CONSCIÈNCIA, TRES SORTIDES FENT DIFERENTS TRAMS I UN ALTRE DIA PER FER-LA TOTA ENLLAÇANT-LOS. LA VERITAT ES QUE SABENT A ON ET POSES JA TENS MOLT DE GUANYAT. LA CURSA RECORRE BONA PART DEL MONTSENY SORTINT D’AIGUAFREDA, DESPRÉS TRAVESSA EL POBLE I PUJA FINS ELS CINGLES DEL BERTÍ I TORNA A BAIXAR PER SANT MARTÍ DE CENTELLES. EN TOTAL 42KM 192M. DE PUJA-BAIXA PER CORRIOLS I MÉS CORRIOLS, I TRAVESSANT RIUS I RIEROLS, AMB UN DESNIVELL TOTAL DE 2700+ I 2700- TOT I FER UNA CURSA MOLT TRANQUIL·LA I DE MENYS A MÉS, HE BAIXAT EL TEMPS EN MÉS DE 2 HORES, HE TARDAT 6HORES 2MINUTS I 6 SEGONS, QUEDANT EL 18è EN LA CATEGORIA DE VETERANS I 64è A LA GENERAL, NO ESTÀ MALAMENT. EL FET SIMPLEMENT D’ ACABAR-LA, JA ÉS UN ÈXIT, PERQUÈ ÉS REALMENT DURA, PERÒ ACABAR-LA FRESC, SENSE QUE ET FACI MAL RES, SENSE HAVER CAIGUT I RODOLAR PEL TERRA, SENSE DOBLAR-SE EL TURMELL EN CAP MOMENT, SENSE QUE BROLLI LA SANG DE CAP PART DEL COS,.... ÉS POT CONSIDERAR UNA VICTÒRIA. AIXÍ ÉS COM M’HA ANAT AVUI, FINS I TOT HE POGUT GAUDIR DEL PAISATGE, PARLAR AMB ALTRES CORREDORS I FINS I TOT ANIMAR-LOS, PERQUÈ A LA ÚLTIMA PUJADA N’HI HAVIA ALGUN QUE ANAVA UNA MICA FOS. AQUÍ POTSER N’HE AVANÇAT UNS 25. AH! I PER FI HE CONEGUT EN LUIGI, UN BON AMIC DEL CIBERESPAI (http://maryannholdmyhand.blogspot.com/) QUE EM SEMBLA QUE HA TINGUT ALGUN PROBLEMILLA. AVUI NO HE PATIT, NO M’HAN SORTIT BUTLLOFES, NO M’HA FET MAL RES, NOMÉS UNA PETITA MOLÈSTIA AL GENOLL QUE SEGUR QUE DESPRÉS D’AQUESTA TUNDRA DE KM, DEU SER NORMAL. HE ANAT LA MAJOR PART DEL TEMPS SOL, NO M’AGRADA ANAR SENTINT ELS ESBUFECS DEL CORREDOR DE DARRERA NI TAMPOC M’AGRADA ANAR VEIENT EL CUL DEL DE DAVANT, O SIGUI, MILLOR SOL, AL MEU RITME. M’HE SENTIT UN BON CORREDOR, HAVIA PLANEJAT LA CURSA D’AQUESTA MANERA I AIXÍ HO HE FET, HE DOSIFICAT I M’HA SORTIT BÉ, POTSER UN XIC PER SOTA LES MEVES POSSIBILITATS PERÒ TANT SE VAL. ESTIC FART D’ANAR MIG COIX DURANT UNA SETMANA DESPRÉS D’UNA CURSA. CAL REMARCAR TAMBÉ EL BON AMBIENT ENTRE ELS PARTICIPANTS, UNA ORGANITZACIÓ IMMILLORABLE I UNA CLIMATOLOGIA QUE A ACOMPANYAT DURANT TOT EL MATÍ, POTSER UN XIC DE FRED A PRIMERA HORA I UN PÈL DE CALOR AL FINAL. UN ALTRE PETIT DETALL: HE QUEDAT PER DAVANT DE LA PRIMERA DONA, QUE NO SÉ SI TÉ CAP MÈRIT PERQUÈ N’HI HAVIEN MOLT POQUES I PER DARRERA DE L’AMIC MIA QUE M’HA TRET MÉS DE MITJA HORA (EL MOLT CABRÓ) ARA A DESCANSAR I A PENSAR AMB LA PRÒXIMA: PELS CAMINS DELS MATXOS, 63 KM I 6150M DE DESNIVELL DE NO RES. http://www.centreexcursionistatorello.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=31

5 comentaris:

Luigi ha dit...

Però si estàs fet un xaval! Jo també penso que el millor premi és acabar sencer i després vestir de paisano com si res.

M'ha agradat compartir una estona de camí, encara que cadascú fa la seva cursa, jajaja

Records a la claca, sou bona gent!

Sedentaris.cat ha dit...

Ostres,

Llegint la crònica sembla que hagis fet només una passejada, quina enveja ;-)

Jo he anat a la Mitja amb total ignorància del recorregut (sort que el perfil ja avisava) i quasi em caic d'esquena a la pujada forta.

Felicitats pel resultat. Estic d'acord que és una cursa de muntanya de veritat i molt ben organitzada.

Ferran de Sedentaris.cat

mia ha dit...

merci per l'adjectiu que fa honor a la meva perilla, però tot s'ha de dir, no és que jo t'hagi tret temps sinó que tu t'ho has agafat de passeig, sempre anem iguals i sovint em costa seguir-te però avui el dorsal no t'ha fet efecte.

Malfieten ha dit...

Noi, felicitats per acabar una matxacada com aquesta tan "fresc".

Salut i kms !

david ha dit...

luigi: ja ho veus tiu, i gràcies per lo de xaval...

ferran: no hi ha cap secret, córrer, correr i córrer cada dia.

mia:va, va ,va, no siguis modest que estas fet un búfal.

malfieten:no sé si fiar-me'n o no però va!
després de tantes matxacades, un aprén a matxacar-se sense matxacar-se, no sé si m'explico.....

Arxiu del blog