temes

3 de març 2009

VALL DEL CONGOST

LA MEVA EXPERIÈNCIA EN CURSES DE RESISTÈNCIA O DE LLARG RECORREGUT ÉS BASTANT LIMITAT, SÓN, PERÒ, LES QUE MÉS M'AGRADEN. LES QUE ES COMENÇEN AMB LES CAMES S'ACABEN AMB EL CAP, PATINT, LLUITANT.
AVUI EM FET TOT EL RECORREGUT DE LA PROPERA CURSA A LA QUE ESTIC INSCRIT, DESPRÉS DE FER AMB TRES DIES ,TRES TRAMS DIFERENTS, AVUI ELS EM ENLLAÇAT I ENS HAN SORTIT 45 KM QUE EM FET AMB 8 HORES 40 MINUTS. EL DESNIVELL ERA DE 2700+ I 2700-. TOTAL: MOOOOOOOOOOOLT LLARG.
LES CAMES HAN RESPOST MOLT BÉ, EL CAP NO TANT. HI HA HAGUT UN MOMENT QUE EM ESTAT APUNT DE TIRAR PEL DRET HI DEIXAR-HO CÓRRER, PERQUÈ S'HA POSAT A PLOURE. AL FINAL EM REBOBINAT I EM SEGUIT, DURANT TANTES HORES EL CAP ET VA FENT JUGADES D'AQUESTES I HAS D'ANAR "BATALLANT" CONSTANMENT. TOT PLEGAT MOLT POSITIU, MOLT SATISFETS, CANSATS, BÉ, JO DIRIA QUE BALDATS.ARA, ESPERAR EL DIA DE LA CURSA, EL 22 DE MARÇ.

4 comentaris:

mia ha dit...

com és que quan vas cansat de tonteries en dius a carretades però en canvi al escriure t'ha quedat seriós? coses de la birra, o no n'has begut? eeeeeeeiiiiii i no tothom als 30 km salta els rierols amb aquesta frescura com tu que això no ho diu la crònica.

Luigi ha dit...

Aquestes sortides són les que més m'agraden: ni entrenaments, ni curses, ni punyetes... tresqui qui pugui i quanta més estona millor. I després a fer una voll al bar del poble ben enfangat

Kike ha dit...

Ei David, esta la tengo pensada para el próximo año, pero la media, que a mi todavía me queda grande la maraton.
Suerte y haber si nos vemos en Vidreres.
Salut per la Delta.

david ha dit...

MIA:QUAN VAIG ARRIBAR, DUES XIBEQUES EM VAIG FOTRE, A MÉS D'UN PLAT D'ESPAGUETIS QUE VESSAVEN PELS COSTATS, TOT, MENJAT EN 30 SEGONS.

LLUIS:I TANT, A VEGADES ELS MATEIXOS PREPARATIUS D'UNA CURSA SON MILLORS QUE LA MATEIXA CURSA, JA FA DIES QUE L'ESTEM "VIVINT"

QUIQUE:NO FA TANTS ANYS ENDARRERA NO HAGUES DIT MAI EL QUE ESTIC FENT ARA.
RESPECTE A LA DELTA...
BOJA COM SEMPRE.
ESTIC PENSANT EN UN CADELL DE BORDER COLLIE. SAPS D'ALGUN CRIADOR ???

Arxiu del blog