temes

28 d’abr. 2009

BÉ. NO SÉ. PER ON COMENÇO...... NO VOLDRIA SEMBLAR DRAMÀTIC PERÒ QUAN LES COSES SEMBLEN QUE NO PUGUIN ANAR A PITJOR, EMPITJOREN, O DEU SER QUE HE “NACÍO PÁ SUFRI´” O SIMPLEMENT QUE LES COSES SÓN COM SÓN I NO S’HI POT FER RES. FA POCS DIES TENIA UNA BURRA PRENYADA, MÉS TARD VA PARIR I TENIA UNA BURRA AMB UN POLLÍ ESGUERRAT. AVUI TINC UNA BURRA AMB UNA INFECCIÓ A LA MATRIU DE “CAVALL”, BÉ, DE” BURRA”, I DOS POLLINS MORTS. DESPRÉS DE 5 DIES D’HAVER PARIT UN SEMI-POLLÍ SENSE ESMA I SENSE GANES DE VIURE, DESPRÉS DE PASSAR QUATRE NITS LLEVANT-ME A MITJA NIT PER AJUDAR A MAMAR AL “NEN”I DE VETLLAR-LO A TOTES HORES, HE DECIDIT QUE JA N’HI HAVIA PROU. LA LLARGA TENIA FEBRE I NO MENJAVA, DE SEGUIDA HE VIST QUE LES COSES NO ANAVEN BÉ. TREIA BRUTÍCIA PER DARRERA I RESULTA QUE EL QUE TENIA ERA UN POLLÍ MORT A LES ENTRANYES. NO HA COSTAT GAIRE TREURE’L, PERQUÈ ERA LA MEITAT QUE EL SEU GERMÀ, O SÍ, PERQUÈ LA VETERINÀRIA FEIA UNS ESBUFECS QUE DEUNIDÓ. AMB ELS DOS BRAÇOS A DINS DE LA NATURA DE LA BURRA. PER PODER MOURE’L. TOTAL, QUE ARA DESCANSEN TOTS DOS A DINS UN SOT AQUÍ AL JARDÍ, I LA VIDA CONTINUA.....

3 comentaris:

Anna ha dit...

ostia David! Em sap greu. avui m'ho ha dit la Fina i ara ho he vist al blog. La propera vegada haureu de controlar aquesta burra tan productora molt d'aprop, dues vegades bessonada és massa!

Ara esperar que la llarga tingui un burret tan macu que et doni una bona alegria!

Endavant!

Luigi ha dit...

Vaja

mia ha dit...

el què vaig apendre quan anava de bar en bar és que la birra és així, a vegades tot es capgira de forma que no hi podem fer res. Algú deia que els obstacles són aquelles coses que un veu quan aparta els ulls de la seva meta. En el vostre cas la finalitat o meta era tenir nous burros, i això ha estat un obstacle, dur, molt dur, però un obstacle, i com diu l'anna encara no ha acabat l'història. Agafem forces que queda la llima. ànims.

Arxiu del blog