temes

21 de maig 2009

MARATO DE MUNTANYA "LA FORESTAL", SORT.

MOLT BONA CURSA EN INDRETS D'ALTA MUNTANYA AMB UNA ASCENCIó A Un CIM DE 2432m INCLOSA, (PIC DE L'ORRI).
EL QUE M'ESTÀ PASSANT ÉS QUE ESTIC PERDENT EL RESPECTE A LA DISTÀNCIA, A LA DISTÀNCIA MARATONIANA EM REFEREIXO I SI I SUMEM 2125m DE DESNIVELL LA COSA JA ES SERIOSA.
EN GENERAL M'HA ANAT MOLT BÉ, EL QUE PASSA ÉS QUE NO SÉ DOSSIFICAR, SEMPRE VAIG DE MÉS A MENYS I ELS ÚLTIMS KM ÉS FAN ETERNS, PERÒ DESPRÉS, PARLANT AMB ALTRES CORREDORS , VEIG QUE LA COSA ÉS NORMAL: QUE SI RAMPES PER AQUÍ, QUE SI BESSONS COM PEDRES PER ALLÀ, QUE SI ESCAGAXINADES MÉS ENLLÀ....
QUE ENS AGRADA PATIR!
JO VAIG HAVER DE PARAR AL PORT DEL CANTÓ I AFLUIXAR MOLTÍSSIM EL RITME A PARTIR D'ALLÀ PERQUÈ EM MAREJAVA, VEIA PAMPALLUGES I L'ESTÒMAC S'EM REBOTAVA, DESPRÈS, UNA VEGADA VAIG TROBAR EL MEU RITME, JA VAIG ANAR MILLOR.
TOTAL: MOLT SATISFET DEL RESULTAT (30 A LA GENERAL, I 8 DE VETERANS AMB UN TEMPS DE 5h. 19m.) MOLT AGRADABLE EL TRACTE AMB TOTS ELS CORREDORS I AMB L'ORGANITZACIÓ I BALDAT DESPRÉS DE FER UN ESFORÇ FARAÒNIC QUE, PER ALTRE BANDA ,COMENÇO A TROBAR COM A "NORMAL".
AVUI DIJOUS, JA TORNO A CÓRRER TOTALMENT RECUPERAT.

2 comentaris:

Luigi ha dit...

És cert, és normal. Com aquell que fa maratons cada dia. O com aquells que són ara a Namíbia corrent a la sorra. De fet, són els altres els anormals, oi? :D

Ens fiquem en uns berenjenals, i després ho trobem normal...

Fins a la propera

triarkadi ha dit...

Molt bé màquina,

Enhorabona!

Jo m'he cascat 4h38' en un Mig Ironman i quan miro la classificació estic desqüalificat.

Quina alegria!

Ens veiem,

Arcadi

Arxiu del blog