temes

5 de set. 2009

CANICROSS, PRIMERS PASSOS

LA TRACA JA HA FET ELS SEUS PRIMERS METRES, AL VEURE UN ALTRE GOS FENT EL MATEIX SEMPRE HI AJUDA, PER TANT I HEM ANAT TOTS. LA VERITAT ES QUE SEMBLAVA QUE HO HAGUÉS FET TOTA LA VIDA, NO S'HA SENTIT EXTRANYA I S'HA DIVERTIT, EL QUE PASSA ES QUE L'ARNÉS LI ANAVA UNA MICA GROS PERÒ JA CREIXERÀ. TOT AMB LA COL.LABORACIÓ D'EN GENÍS, QUE TAMBÉ S'HA DIVERTIT I TAMBÉ CREIXERÀ.... DE MOMENT, VAIG ENTRENANT FUTURS CAMPIONS.

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Bones, soc el Ramon Anglada, un amic del Lluis (Luigi) que potser també ens coneixem, bé, et volia demanar un consell, tinc un brac alemany que ara farà 4 messos, creus que ja puc començar a correr amb ell o esperaries uns messos més; ja sortim per la muntanya i el nano te empenta.
la corda que utilizeu, sol ser gaire llarga?
Gracies

david ha dit...

HOLA RAMON, SÍ, EM SEMBLA QUE JA SÉ QUI ETS.
AMB 4 MESOS ENCARA ÉS UNA MICA TENDRA EM SEMBLA, NO SÉ, TAMPOC SÓC UN EXPERT PERÒ JO ESPERARIA FINS ALMENYS QUE LI CANVIN LES DENTS, A PARTIR DE MIG ANY.
LA TRACA TÉ 7 MESOS I JA FAIG SORTIDES DE 15-20 KM I CAP PROBLEMA, PERÒ ÉS UN GOS HIPERACTIU, JE JE.
LA LINEA DE TIR FA UNS 2 METRES PERÒ HA DE TENIR UN TROÇ DE GOMA PER AMORTITZAR. EL BRACO ÉS UN MOLT BON GOS PER CORREDORS, INCANSABLE...
JA SAPS, SI ET PUC AJUDAR AMB QUALSEVOL ALTRE COSA, NO DUBTIS.
I SI VOLS UN DIA FEM UNA SORTIDA CORRECANINOMUNTANYENCA.
ARREVEURE.

Ramon ha dit...

Gracies David, el "pajaru" ara ja té 4 messos i en vol de "guerrilla" però clar tampoc es plan de cremar-el, ja tindrà temps, de moment alternem caminar/corre suau a les pujades i trotar a les baixades, però de moment al seu aire, és a dir sense "linea de tir". Aquestes "linies", son de fabricació casolana o ja venen fabricades, i si és aixì on es poden trobar? Gracies.
Doncs estaria bé una trovada, jo "només" disposso de diumenges per la matina, son els "gages" dels botiguers petits.
ramonipol@hotmail.com
Gracies de nou, arreveure

Arxiu del blog