temes

22 d’oct. 2009

CANICROSS, COMENCEM...

AQUEST DIUMENGUE COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CANICROSS AMB EL MILTITUDINARI CANICROSS DE SANT LLORENÇ SAVALL. EM SEMBLA QUE HI ANIREM, DIC EM SEMBLA PER QUE NO LES TINC TOTES. ENCARA NO ESTIC RECUPERAT DEL GENOLL I EN "FLOC", POBRE, NO SÉ QUE FARÁ, JA HA CORREGUT AMB ALTRES GOSSOS PERÒ NO ÉS EL SEU FORT.
PERÒ BÉ, PER COMENÇAR LA TEMPORADA ELS COMPANYS DE CORRERCORRER M'HAN FET UNA PETITA ENTREVISTA PER PARLAR-NE, ETIC MOLT AGRAIT DE QUE EN TINGUIN EN CONTE, PERQUÈ COM A CORREDOR NO ES QUE DESTAQUI EN CAP SENTIT, PERÒ ES PER DONAR A CONÉIXER AQUEST ESPORT.
FAREM EL QUE PODREM.

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Que vagi bé per Sant Llorenç, tant a tu com al Floc, tan si participeu com si aneu d'espectadors.
Jo no sé si vaig massa depressa o no? però el Pitt, em sorpren dia a dia, i cada vegada em demanar més tralla, fins ara les sortides dels diumenges eren caminar/correr, normalment feiem un cim, el pujavem caminar i baixavem trotan (bé jo caminar i ell a tota candela). Però diumenge passat varem anar pel Cabrerés 21,5km, al trot tota l'estona i el tiu super fresc, 2.39'. Aquest diumenge vaig amb l'Artigas, que volem fer Queralbs/Pardines a veure com anirà. Records i a veure si quedem algun matí

david ha dit...

GRÀCIES RAMON. TU DEIXA'L FER EN PITT QUE ENCARA QUE JOVES TENEN MÉS SENY QUE NOSALTRES.
SI QUE EM DE QUEDAR SI...

Luigi ha dit...

ep! Bon resultat a St.Llorenç!

Arxiu del blog