temes

11 d’oct. 2009

MITJA MARATO DE RODA

LA MITJA MARATÓ DE RODA L’HE FETA UNES 5 VEGADES, I UVUI ÉS EL DIA QUE HE ANAT MÉS RÀPID: 1HORA 30MINUTS I CINC SEGONS. VOLIA BAIXAR DE 1’30 PERÒ ELS ÚLTIMS 100 METRES SÓN MOLT CARA AMUNT I JA NO PODIA MÉS. ÉS UNA MARCA DISCRETA, JA HO SÉ, PERÒ MALGRAT TOT,ESTIC MOLT CONTENT, PER SER LA MITJA DE RODA JA ESTÀ BÉ. PERQUÈ SI AMB ALGUNA COSA EM COINCIDIT TOTS ELS CORREDORS ÉS AMB LA DURESA DE LA CURSA, CONSTANTS TOBOGANS I PUJA- BAIXA QUE ET TRENQUEN EL RITME CONSTANTMENT, NO VAS MAI CÒMODE, SEMPRE AMUNT, O AVALL.... HE TINGUT BONES SENSACIONS, PERÒ... QUE DIFERENT QUE ÉS CÓRRER PER L’ASFALT!. NO ESCOLTES EL CANT DELS OCELLETS SI NO EL SOROLL DELS COTXES, NI ENSUMES L’OLOR DE LA MOLSA DE LES OBAGUES SI NO EL FUM DELS TUBS D’ESCAPAMENT I DE L’ASFALT CALENT. LA VISIO D’ARBRES, MATOLLS ,PEDRES I EL BLAU DEL CEL, ÉS SUBSTITUIT PER UNA LLARGA CATIFA NEGRE ENVOLTADA D’EDIFICIS I COTXES. LA MANERA DE CÓRRER ÉS MOLT DIFERENT, AQUÍ HAS DE MIRAR D’AGAFAR UN RITME I NO DEIXAR-LO, A PINYÓ FIXA. LA MUSCULATURA I LES ARTICULACIONS PATEIXEN MÉS TOT I ANAR MÉS BAIX DE PULSACIONS. AMB TOT, HE DISFRUTAT COM FEIA TEMPS QUE NO HO FEIA, FINS I TOT M’HE QUEDAT AMB LA SENSACIÓ DE QUE HAGUÉS POGUT APRETAR UNA MICA MÉS , I ÉS QUE LES MOLÈSTIES AL TORMELL ENCARA PERSISTEIXEN. DEMÀ SEGUR QUE EL TORNARÉ A TENIR INFLAT I EM FARÁ MAL, PERÒ JA EL RECUPERARÉ, O AIXÒ ESPERO. HE QUEDAT EL 53 DE 254 CORREDORS, NO ESTÀ GENS MALAMENT.

4 comentaris:

mia ha dit...

molt bé, nano, que la recuperació ja arriba al seu final, lent però cada dia més pròxim. I serà l'ho discreta que vulguis però 1:30 a roda és molt menys a granollers i d'altres llocs, així que venint del què has tingut, té el seu mèrit. A lluitar per millors marques que tu pots i ho saps.

Luigi ha dit...

Coincideixo amb en Mia. Està molt bé el crono! M'ha agradat com expliques les diferències entre asfalt i muntanya. Vinga, fins aviat

Luigi ha dit...

Per cert, passes desapercebut amb les sabatilles de la foto XD

david ha dit...

GRACIES MIA, TU SI QUE ESTÀS MOOOOOOLT DE COLLONS.
LUIGI, RES COMPARAT AMB LES TEVES CRÒNIQUES,I PER CERT, LES SABATILLES SON NOVES,SI, AQUI LES VAIG ESTRENAR, SON UNES SPIRA AMB MOLLES I EM VAREN ANAR DE COLLONS.

Arxiu del blog