temes

13 de nov. 2009

STA.MARIA DE BESORA-CASTELL DE MILANY

MOLT BONA RUTA EN UN DIA TAPAT I GRIS PLOM. EL FAIG ESTÀ EN EL SEU MILLOR MOMENT, DEIXANT CAURE LES FULLES LENTAMENT, AQUESTES , S'AMUNTEGEN A TERRA I NO DEIXEN VEURE LES PEDRES QUE HI HA AL DESOTA I ELS TURMELLS DELS POBRES CORREDORS S'EN RESENTEIXEN. ÉS IGUAL, JO ENDAVANT.
AQUEST CAMÍ L'HAVIEM FET FA UN PARELL DE MESOS, SURTEN 22 KM MÉS O MENYS.VAS PASSANT COLLS I FEIXES ,SEMPRE PER PISTA,DEUNIDÓ EL DESNIVELL, VAQUES I MES VAQUES EN UN PARATGE SOLITARI.EL CASTELL DE MILANY DECEB UNA MICA PERQUÈ NOMÉS HI QUEDEN 4 PEDRES. AVUI POTSER HI FET 30KM, PERQUE ,DE TORNADA, ANAVA FENT TOT DISTRET FINS QUE M'HE ADONAT QUE M'HAVIA PERDUT, HE AGUT DE RECULAR, FINS AL PUNT QUE RECORDAVA I M'HE DESESPERAT UNA MICA, NO SAVIA ON COLLONS ESTAVA !(TOTHOM SAP QUE EL MEU FORT ÉS EL BRICOLATGE I NO L'ORIENTACIÓ),PERDUT, SUAT, MORT DE GANA I DE SET, NEVANT, DE NIT I.......VALE, VALE, NO TANT, NO TANT.
HE ARRIBAT TRES HORES I MITJA MÉS TARD AL COTXE UNA MICA CANSAT, AIXÒ SI, PERÒ SATISFET I FELIÇ PER PASSAR UNA MOLT BONA ESTONA AMB EL MEU GOS....

1 comentari:

triarkadi ha dit...

quines fotos més guapes.

Arxiu del blog