temes

21 de des. 2009

MITJA MARATÓ DE VICM’HE LLEVAT MOLT D’HORA, FA UN FRED DESMESURAT, GÈLID, POLAR, EL TERMÒMETRE MARCA 8 GRAUS SOTA ZERO. LES BURRES TENEN UN MANTELL BLANC QUE ELS COBREIX TOTA LA GROPA I LES ORELLES. ELLES PASSEN LA NIT AL RAS I DE MATINADA BRAMEN AMB FORÇA DEMANANT LA SEVA DOSIS DE FARRATGE, AMB L’AJUDA DE LA LLUM DEL FRONTAL LES ETIPO I M’ACOSTO ALS SEUS VOLUMINOSOS COSSOS QUE DESPRENEN ESCALFOR MALGRAT ESTAR COBERTS DE GEBRE.

 PERÒ AVUI LA COSA NO VA DE BURROS, AVUI VA DE CÓRRER. A LES 11 DEL MATÍ DÓNEN LA SORTIDA DE LA MITJA MARATÓ DE VIC QUE,TENIN EN COMPTE LES CONDICIONS METEOROLÒGIQUES, NO EM VE MASSA DE GUST, EL FRED I SOBRETOT EL VENT SÓN COSES QUE NO M’AGRADEN PER CÓRRER, EN FAN VENIR MAL DE CAP. PERÒ AVUI DE VENT NO EN FA, QUE HI FAREM...POTSER MÉS TARD SURT EL SOL.

 NO SÉ PERQUÈ, M’APUNTO A TOTES LES CURSES QUE ES FAN A VIC I COMARCA, M’HI SENTO OBLIGAT I ÉS CURIÓS PERQUÈ JO NO TINC CAP COMPROMÍS AMB NINGÚ ,PERÒ UN SENTIMENT ESTRANY M’EMPENY A PARTICIPAR-HI. PERÒ BÉ, ARA JA ES TARD PER REPENSAR-S’HO , AGAFO ELS TRAPAUS I CAP A VIC... SENSE TENIR TEMPS DE FER-ME A LA IDEA DEL QUE EM PROPOSO A FER TOT SEGUIT, EM TROBO A LA LINEA DE SORTIDA D’UNA MITJA MARATÓ, ENVOLTAT DE 500 I PICO CORREDORS MÉS ,PELATS DE FRED COM JO. EM SEMBLA QUE HE SUBESTIMAT LA CURSA, QUAN HAIG DE FER UNA MARATÓ O UNA CURSA IMPORTANT PER A MI, LI DONO VOLTES I MÉS VOLTES ELS DIES PREVIS, VISUALITZO MENTALMENT CADA KILÒMETRE, LA SORTIDA , L’ARRIBADA. ...AVUI NO. NO HI HAVIA NI PENSAT I ARA EM VÉNEN TOTS ELS MALS. SURTO COM UNA FLETXA EN DIRECCIÓ ALS CARRERS QUE TANTES I TANTES VEGADES HE FET CAMINANT, EN COTXE O EN BICI. FA UN DIA RADIANT PERÒ FRED DE COLLONS ,NO EM TROBO MALAMENT DEL TOT PERÒ TINC MOLT FRED I AIXÒ EM FA ANAR MÉS DESPRESA, JA TINDRÉ TEMPS D’AFLUIXAR PENSO!: COM SEMPRE , EL MATEIX ERROR, NO CANVIAREM. A ESPARRACAR-HO TOT!!!. FA TRES SETMANES DE LA MARATÓ DE FLORÈNCIA I NO SÉ SI JA ESTIC RECUPERAT DEL TOT, CREC QUE SI..... O NO! TINC ELS MEUS DUBTES I D’AIXÒ ES TRACTE, D’ANAR FENT A VEURE FINS A ON ARRIVO SENSE LESIONAR-ME, JE JE, QUE EN SÓC DE BURRO!. PER SORT NO EM FA MAL RES, ÚLTIMAMENT QUAN SURTO A CÓRRER SEMPRE PATEIXO D’ALGUNA BANDA, QUE SI UN GENOLL, QUE SI EL TURMELL, QUE SI L’ALTRE GENOLL (SORT QUE NOMÉS EN TINC DOS) QUE SI EL MALUC.....EN FI. DE SEGUIDA TROBO EL MEU RITME, CÒMODE PERÒ APRETADET, ÉS A DIR SENSE PATIR EXCESSIVAMENT PERÒ SENSE RELAXAR-ME, ELS QUE CORREN HABITUALMENT HO ENTENDRAN. ELS PRIMERS 5KM ELS HE FET A 3’30-3’40, DESPRÉS CREC QUE ANAVA SOBRE ELS 4 I HE ACABAT UNA MICA REMATAT PER SOBRE DE 4,SOBRETOT LA ÚLTIMA PUJADA. HA! PERÒ QUE HI HAVIA PUJADES ??, DONÇ SI. DEUNIDÓ. M’AGRADA’T EL CIRCUIT, PER TOT ARREU HI HE PASSAT UN MUNT DE VEGADES CORRENT, I NO PASSA GAIRE TROS PER CARRETERA,SEMBLARÉ PEDANT SI DIC QUE GAIREBÉ SE M’HA FET CURT, CURT EN COMPARACIÓ A ALTRES MITJES, ÉS CLAR. HE SALUDAT A MOLTÍSSIMA GENT, TANT ABANS COM DURANT COM DESPRÉS DE LA CURSA I ES QUE AMB TOT A SIGUT UNA MATINAL FANTÀSTICA, MOLT BEN ORGANITZADA I A ON M’HE RECONCILIAT AMB MI MATEIX COM A CORREDOR JA QUE HE TINGUT MOLT BONES SENSACIONS I HE ACABAT AMB UN TEMPS FORÇA BO: 1’ 27 ’48, QUEDANT EN EL LLOC 72è DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL . EM SENTO CONTENT I SATISFET I ES QUE AMB ALGUNA CURSA DE SANT SILVESTRE QUE FARÉ, CREC QUE PUC DONAR PER TANCAT L’ANY I ENCARAR EL FUTUR AMB MÉS OPTIMISME.

6 comentaris:

mia ha dit...

a veure si t'estaràs reconvertint en un asfaltero??? per cert, vas veure en luigi, estava al passeig animant, com és que ell no corria?? em quedo amb les teves paraules d'optimisme per pensar en un molt bon 2010

Raul ha dit...

com hi vas nano!!!
La mare que ho va parir! Amb aquell fred i 1h27. Ets un fenomen de la natura semblant als koales...
A trencar-ho tot sempre!

Mariona ha dit...

Ets una màquina!

david ha dit...

mia, tu si que ets un asfaltero... 1'23 en mitja i 3'00 en marató... això et converteix automaticament en...."elniñolasfalto"

raul, gràcies company. si. sóc un fenomenu de la naturalesa però no per fer 1'27 si no per altres virtuts que ara no vénen al cas...

mariona, sóc una màquina de fotre'm òsties the "machine to fall"... ja ja ja

Luigi ha dit...

Enhorabona David, sortint de la pujada del Portalet et vaig veure amb bon ritme i encara el vas millorar! (es marca personal, oi?) Molt be, molt be!

Jo no vaig correr per prudencia (bessons carregats). Quan us vaig veure em va entrar una gran enveja. En fi

Luigi ha dit...

Per cert, a veure si podem quedar un dia d'aquestes festes

Arxiu del blog