temes

28 de des. 2009

SANT FELIU DE GUÍXOLS -- TAMARIU

DESPRÉS D'UNA SORTIDA MÉS O MENYS INTENSA AMB UN KILOMETRATGE CONSIDERABLE S'HA DE DESCANSAR..........O NO! AHIR VÀREM FER 30 KM DE MUNTANYA I VAM GAUDIR DE VALENT, AMB UN RECORREGUT PRECIÓS I UNA INMILLORABLE COMPANYIA, QUI MILLOR QUE EN LUIGI PER EXPLICAR-HO!. AVUI EM SUMAT 38 KM DE CARA A PREPARAR LA PROPERA CURSA QUE FAREM, LA COSTA BRAVA EXTREM RUNNING. ES TRACTE DE RECÓRRER TOTA LA COSTA BRAVA DESDE BLANES FINS A PORT BOU AMB TRES MODALITATS: 28KM, 100KM I 200KM, AMB TRES ETAPES.
AIXÒ DE LES ETAPES NO HO EM TREBALLAT GAIRE O SIGUI QUE ÉS EL QUE FAREM A PARTIR D’ARA, ACUMULAR KM. I KM. AMB DIES SEGUITS. ÉS CURIÓS PERQUÈ QUAN M’HE LLEVAT EM CRUXIA TOT EL COS I QUANT EM COMENÇAT A CÓRRER A LES 8 DEL MATÍ DES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS, EM SEMBLAVA QUE NO PODIA, LA SENSACIÓ ERA QUE TORNAVA A COMENÇAR ALLÀ ON HO VAIG DEIXAR AHIR, ÉS A DIR, COM SI JA PORTÉS 30 KM, BÉ ,POTSER UNA MICA MENYS, POTSER 20 O 25. AMB TOT, EM ANAT FENT, LENTS PERÒ SEGURS DEL QUE FÈIEM, DECIDITS, I MICA EN MICA ENS HEM ANAT TROBANT MOLT MILLOR. AVUI HA FET MOLT DE VENT, AIXÒ EM MOLESTA MOLT, PERÒ NO ERA FRED, A MÉS, NOMÉS BUFAVA ALS TRAMS QUE PASSEN A LA VORA DEL MAR, ALS ALTRES CAMINS PER ON EM PASSAT SI ESTAVA PROU BÉ I ALS POBLES I CIUTATS TAMBÉ. EM SEGUIT TOTA L’ESTONA EL GR 92 EXCEPTE ALGUN TRAM QUE ENS EM DESPISTAT I EM FET MÉS VOLTA. EL CAMÍ RESEGEIX TOTA LA LINEA DE LA COSTA I EN ALGUN LLOC S’ENDINSA A DINS EL BOSC. MOLT MACU.
DESPRÉS DE 5 HORES I 5 MINUTS EM ARRIBAT A TAMARIU ON ENS ESPERAVA EN LLUÍS (FANTÀSTICA ASSISTÈNCIA I LOGÍSTICA) I ENS EM FOTUT DE DRET AL MAR I UNA VEGADA EIXUTS, CAP A DINAR I DEMÀ..... SI. DEMÀ TOCA DESCANSAR.

3 comentaris:

Luigi ha dit...

Un plaer compartir ahir sortida amb vosaltres, ja tocava. Aviat mes

Quin contrast mirant aquestes fotos tan maques de la Costa Brava. Deu-n'hi-do 38 km mes!

Jo per la meva part m'he dedicat a passejar per Vic, la cosa no donava per mes...

Cuideu-vos!

Ramon ha dit...

Sou, uns cracks, encantat d'haver-os conegut, ja us anirem avissan, que amb l'Artigas en montem varies i sereu benvinguts sempre que ens volgueu acompanyar.
Records a la Traca.
Records

mia ha dit...

veig que ultimament quan surto al teu blog és amb faldilles, en el meu cas es pot entendre perquè alguna cosa s'em ha d'encomanar dels perruquers però m'hi he fixat i a tu també t'està passant, je,je,je

Arxiu del blog