temes

8 de gen. 2010

SEMBLA QUE HA NEVAT....


6 comentaris:

mia ha dit...

això és tiu frescu.

Per cert com és que alguns cops després d'escriure un comentari al teu blog em surt un requadre per si vull mesurar el nivell d'inteligència? Això és una mica ofensiu, un ja sap les seves limitacions, no calen recordatoris.

Arcadi ha dit...

Ja t'has posat la crema protectora?

Raül ha dit...

Sensacional en pilotes a la neu.
El que no veig és la resta de cerveses enterrades i a la fresca :)

Anònim ha dit...

En Mia sempre em diu que no aguantes gens el fred. Doncs, noi, per no aguantar-lo... l'altre dia ficant mig cos en aigua gelada i ara aquesta imatge tan bucòlica. Entre tu i jo, ara que no ens veu ni ens sent ningú, què t'havies pres? Aquest comentari me'l fa escriure la puta enveja (sana!). Una abraçada desde la Guixa on no hi neva ni que et tallis la pixa... MIQUEL.

mia ha dit...

aclariments, si algun cop he dit que en david no aguanta el fred, que és molt possible doncs bé què ho penso és perquè no el tolera, de la mateixa forma que tu miquel l'aguantes més que cap d'altre, doncs quan et posses guants nosaltres ja portem les manoples de fa estona. Però en canvi en david aguanta molt bé el dolor, per alguns pot semblar el mateix però jo ho veig diferent, una història és el dolor intens dins el gel i l'altre és el fred no tant intens però perllongat una estona seguida. I una altre història és la birra a la neu i tota la resta d'animalades a les que ens té acostumats..

david ha dit...

MIA: TOTS SABEM EL TEU TRIST I LAMENTABLE NIVELL D'INTELIGÈNCIA...

ARKADI:SI, FACTOR DE PROTECCIÓ 0'3


RAUL: AIXÒ SUPERA LO VOSTRO A MONTJUIC, JE JE

MIQUEL: L'LSD JA FA TEMPS QUE EL VAIG ABURRIR, AIXÍ HE QUEDAT...
SI VOLS, AQUÍ ENCARA HI HA NEU.

MIA: UNALTRE VEGADA TÚ ?? PESAT QUE ETS UN PESAT! I VÉS A DISCUTIR AMB EN MIQUEL A UN ALTRE LLOC!!!
A MÉS, JO AGUANTO MÉS EL FRED QUE TÚ I AGUANTO MOLTES MÉS COSES, JE JE JE

Arxiu del blog