temes

27 de gen. 2010

TRAIL BLANCH

EL TRAIL BLANCH ES UNA CURSA DE MUNTANYA QUE TÉ LA PARTICULARITAT DE FER-SE SOBRE NEU, LA CURSA TE TRES MODALITATS, 13, 23 I 50 KM, PER SER LA PRIMERA VEGADA QUE FEIA UNA COSA COM AQUESTA EM VAIG APUNTAR A LA DE 23 (1100 DESNIVELL+) PERÒ L'ANY QUE VÉ,FAIG LA DE 50, SEGUR.
SORTIM DEL POBLE D' AX LES THERMES A LES NOU DEL MATÍ I ENFILEM CAPDALT PER UN CAMÍ ASFALTAT. SURTO A UN RITME ALEGRE QUE MES TARD AFLUIXARÉ. DURANT 4 O 5 KM PUJEM I PUJEM I DE NEU RES DE RES, AL CAP DE POC ENS ENDINSSEM PER UN MAGNÍFIC BOSC DE CONÍFERES I AQUÍ JA COMENÇEM A TREPITJAR-NE, LA CURSA PUJA I PUJA, DE FET SON 23 KM, LA MITAD PUJANT I L'ALTRE MITAD BAIXANT. LA NEU ES DURA I PREMSADA I VA BÉ DE CÓRRER, DE MOMENT, PERQUÈ MÉS AMUNT A LES PISTES D'ESQUÍ QUE HI HAN A DALT ,LA NEU ES COMPLETAMENT SECA I JA M'ARRIVA AL GENOLL.
COSTA MOLT AVANÇAR I T'ENFONSES ARA SI ARA NO I COMENÇEM A BAIXAR.
CUL A TERRA I VINGA! LA NEU S'EM FICA PER TOT ARREU I JA VAIG XOP DE DALT A BAIX, I AVAAAAAAAALL!!!!
DESPRÉS D'AIXÒ VE UNA ZONA MES O MENYS PLANA AMB UNES RODERES DE TRACTOR MARCADES A LA NEU, S'HA DE CÓRRER PER DINS LA TRAÇA I COSTA MOLT CADA DOS PER TRES PERDS L'EQUILIBRI I UNA CAMA ET QUEDA A FORA L'ALTRE A DINS. TOTAL ,QUE AMB TANTA NEU HE TINGUT MOLT DESGAST I VAIG MOLT CANSAT, ARA LA CURSA VA DEVALLANT PER ENTRE CASTANYERS I LA NEU VA DESAPARAIXENT, M'AVANÇEN MOLTS CORREDORS, SENYAL INEQUÍVOC DE QUE VAIG FOS, QUE I FAREM. AGUANTO UN RITME MIG DECENT MENTRE EM VAIG APROPANT AL POBLE, TINC ELS PEUS MOLLS I FREDS PERÒ ESTIC CONTENT, M'AGRADAT MOLT L'EXPERIÈNCIA I AMB AQUESTS PENSAMENTS ENTRO A L'ARC D'ARRIVADA AMB UN TEMPS DE TRES HORES I TRENTA MINUTS.
AL FINAL VAIG QUEDAR 17è DE LA MEVA CATEGORIA I 75è A LA GENERAL DE ENTRE MES DE 500 CORREDORS.

1 comentari:

mia ha dit...

l'ho escrit, escrit està, "l'any que vé, faig la de 50, segur". Ara ja no tens volta endarrera, je,je,je

a més, pots de sobres, i o pateixies que de put.. les hi passa fins i tot el que fa la de 13km.

Cada cop que em passa pel cap la cursa penso en el tubogan, aquella baixada era espectacular, de dreta i de ràpida.

Arxiu del blog