temes

1 de febr. 2010

DUATLÓ DE FOLGUEROLES

AVUI M'HE ADONAT DE QUE SI SÓC UN MAL CORREDOR , ENCARA SÓC PITJOR CICLISTA.
ES LA MEVA PRIMERA DUATLÓ I ES POSSIBLE QUE SIGUI L'ULTIMA, NO ÉS QUE NO M'HAGI AGRADA'T PERÒ FRANCAMENT; M'HAN SOBRAT 10 KM DE BICI I M'HAN FALTAT AL CÓRRER.
AIXÒ DE CÓRRER, ES UN PUR TRÀMIT. LA CURSA , EL QUE REALMENT ÉS LA CURSA, ÉS EL CIRCUIT DE BTT, LO DE CÓRRER ES DE MÉS A MÉS.
LA SORTIDA M'HA ENGANXAT BADANT, VOLIA SORTIR RÀPID PER TENIR LA FEINA FETA PERÒ HE SORTIT AL MIG DE MÉS DE 400 CORREDORS ENTRE COPS DE COLZE I EMPENTES, DE SEGUIDA M'HE POSAT AL CAPDAVANT DELS PRIMERS 50 PERÒ TOT HA SIGUT UN MIRATGE. HE FET ELS 6 KM TAN RÀPID COM HE POGUT, AL ARRIVAR ALS BOXES PER AGAFAR LA BICI VEIG QUE N'HI HAN MOLTES ENCARA, AIXÒ VOL DIR QUE VAIG PROU BÉ I ARRENCO A PEDALAR AMB FÚRIA I.... RES, EM PASSEN BICICLETES PER LA DRETA PER L'ESQUERRA, PER DALT I PER BAIX I DE TORT I DE TRAVÉS, PEDALO TAN FORT COM PUC PERÒ NO AVANÇO, ELS QUE M'AVANÇEN SÓN ELS ALTRES , COLLOOOOOOONS, QUIN PATIR!. AMB AQUELL FANG!.
HE FET ELS 20KM AMB LA LLENGUA A FORA , M'HAN PASAT MÉS DE 100 CICLISTES FINS QUE HE DIT, PROU!!! JA NO EM PASA NINGÚ MÉS !!, I HO HE COMPLERT, NO M'HA PASSAT CAP MÉS CICLISTA, NOMÉS M'HA PASSAT "UNA" CICLISTA. AIXÒ HA SIGUT CAP AL KM 18, SENTO UNA VEU FEMENINA PER DARRERA QUE EM DIU: PAS!!, I JO QUE M'ARRANBO I LA DEIXO PASSAR I A PARTIR D'AQUÍ JA M'HE CABREJAT, HE APRETAT LES DENTS I DISPOSAT A DONAR-HO TOT M'HE FOTUT A 190 PULSACIONS, HE ARRIVAT A BOXES HE DEIXAT LA BICI I M'HE POSAT A CÓRRER COM UN DESGRACIAT FINS QUE HE ATRAPAT A LA NOIA I A TRES O QUATRE CORREDORS MÉS, PERÒ ÉS CLAR 3 KM NO DÓNEN PER RES , HEU ESTAT DE SORT QUE NO EREN 30KM QUE SI NO US APALLISSO A TOTS...... ARRIVO AL CENTRE DE FOLGEROLES DESTROSSAT PERÒ COM SEMPRE AMB UN SOMRIURE ALS LLAVIS PERQUÈ EN EL FONS M'HO HE PASSAT MOLT BÉ....
HE QUEDAT EL 147 A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL I EL 29 DE VETERANS.
EL QUE SI QUE HO HA FET REALMENT BÉ HA SIGUT EN GENÍS, OSTI, QUE ÉS BENPARIT AQUEST VAILET!! TOTA LA SETMANA QUE EN PARLAVA I AL FINAL HO HA DONAT TOT, HO HA FET TANT BÉ COM PODIA I HA QUEDAT SEGON DE LA DUATLÓ INFANTIL. UN CRACK.

4 comentaris:

Mariona ha dit...

Sembla estrany com us piqueu quan us passa una noia... jajjajaj

david ha dit...

DONÇ SI, ES VERITAT. PERÒ DESPRÉS DE TOOOOOOOOOOTA LA CURSA VEIEN COM EM PASSAVA TOTHOM AIXÒ JA VA SER MASSA, A MÉS, NO EM VA PASSAR, VAIG SER JO QUE MOLT AMABLEMENT I ESPORTIVAMENT LA VAIG DEIXAR PASAR PERQUÈ M'HO VA DEMANAR, JE JE ......

Luigi ha dit...

Enhorabona per en Genís!

I per tu... llegir això: "HEU ESTAT DE SORT QUE NO EREN 30KM QUE SI NO US APALLISSO A TOTS...... " jajajajja, sembla una advertència bíblica, no sé ben bé si riure o... pixar-me de riure!

A mi encara m'han de regalar la BH :(

Bona crònica una altra vegada :)

Luigi ha dit...

Enhorabona per en Genís!

I per tu... llegir això: "HEU ESTAT DE SORT QUE NO EREN 30KM QUE SI NO US APALLISSO A TOTS...... " jajajajja, sembla una advertència bíblica, no sé ben bé si riure o... pixar-me de riure!

A mi encara m'han de regalar la BH :(

Bona crònica una altra vegada :)

Arxiu del blog