temes

27 de febr. 2010

ZEGAMA-AIZKORRI

NO M'HO PUC CREURE, M'HA TOCAT !!!!!.........
L'ÚLTIM DIA PER APUNTAR-SE ALGÚ EN VAN ENVIAR UN CORREU DIENT-ME: JO JA M'HE PRE-INSCRTIT I JO VAIG FER EL MATEIX SENSE PENSAR MAI QUE EM POGUÉS TOCAR.
DIES ENRERA EN PARLAVA AMB UN COMPANY I LI COMENTAVA QUE JUGAR A AQUEST JOC ERA UNA MICA ABSURD (ENTRAR EN UN SORTEIG PER NOMÉS "PODER" PARTICIPAR EN UNA CURSA). PERÒ, QUE ET PAGUEN EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ ??, NO, NO HO HAS DE PAGAR TU IGUALMENT. PERÒ COM QUE TOTHOM HI VOL ANAR S'HA DE FER AIXÍ.
POTSER SI QUE ESTÀ CONSIDERADA COM LA MILLOR CURSA DE MUNTANYA DEL MÓN, LA QUE TÉ MÉS PÚBLIC, MÉS AMBIENT, MÉS CALIU, PERÒ EM SEMBLAVA EXCESSIU TOT AQUEST MUNTATGE; 175 PLAÇES PER SORTEJAR ENTRE MÉS DE 1500 PERSONES, QUE COLLONS HI DÓNEN????, VI ALS AVITUALLAMENTS ???, CAVIAR???
EN FI, EL 16 DE MAIG HO SABRÉ, PERQUÈ JA QUE M'HA TOCAT SERÀ QUESTIÓ D'HANAR-HI NO ????

4 comentaris:

ENRIC ROTA MUNDÓ ha dit...

HOLA DAVID,FELICITATS PER ANAR A ZEGAMA. jO L'ANY PASSAT ELS VAIG ANAR A VEURE I ÉS ESPECTACULAR, DISFRUTARÀS DE VALENT PUJANT EL MONT AIZCORRI. AVUI HE VIST EL TEU FILL AL CROS DE TORELLÓ, TENS UN BON DESCENDENT, COM CORRE EL NANO.

Isidre ha dit...

Tu ves-hi i entendràs el pq de tot plegat

Luigi ha dit...

Quina sort David! En vam parlar fa dies tot just tornant de la Garrotxa i no et vaig veure massa convençut. Sí que hi ha una mica de circ, però també és una cursa autèntica, on el teu esforç es veurà recompensat per l'escalfor del públic. Sempre ho fas, però aquí encara més que mai has de sortir a morir i donar-ho tot... per alguna cosa diuen que és la millor cursa del món!!!

Arcadi ha dit...

Segur que gaudiras de valent.
Aprofita-ho a tope

Arxiu del blog