temes

4 de març 2010

CANICROSS DE BADALONA

UL TIMAMENT TENIA UNA MICA DEIXAT AQUEST TEMA I ES QUE DESDE QUE ES VA MORIR LA DELTA QUE LES COSES HAN CANVIAT, NO ES EL MATEIX.
NO ES EL MATEIX CÓRRER AMB EL “TEU” GOS QUE CÓRRER AMB “UN” GOS, A PART DEL RENDIMENT ESPORTIU HI HA D’HAVER , CREC, ALGUNA COSA MÉS. EL QUE BUSCO ES CONVERTIR-ME EN GOS, QUANT CÓRRO AMB ELL ENGANXAT AL COS SOM UN DE SOL, LA COMPENETRACIÓ, EL RITME, LES DISTÀNCIES, LA MOTIVACIÓ, TOT CANVIA.
AMB LA DELTA HAVIA ASSABORIT MOMENTS SUBLIMS, TOTS DOS , QUE GUAPO QUE ERA....
AMB EL POBRE FLOC, NO ES EL MATEIX. ELL ES LIMITA A FER EL QUE JO LI DIC. CORRE A DAVANT MEU SENSE PASSIÓ, I QUANT JO PARO, ELL PARA. NO HI HA FEELING.
AMB TOT, HE DECIDIT NO DEIXAR DEL TOT AQUEST ESPORT I TORNAR-HO A PROVAR AMB LA TRACA, QUE EL DIA 21 VA FER UN ANY I PER TAN, JA POT PARTICIPAR. EL DIUMENGUE VAIG ANAR AL CANICROSS DE BADALONA, I VA SER UNA SORPRESA:
LA TRACA VA CÓRRER MOTIVADÍSSIMA I JO TAMBÉ, VAIG QUEDAR PRIMER DE LA MEVA CATEGORIA I CINQUÈ A LA GENERAL, UN RESULTAT, FRANCAMENT, QUE NO M’ESPERAVA.
LA CURSA VA SER MOLT BEN ORGATITZADA PEL CLUB D’AGILITY BADALONA, DES D’AQUÍ: FELICITATS!. EM DISFRUTAT MOLT. A LA SORTIDA LA TRACA ESTAVA UNA MICA ESPANTADA I NO SABIA QUE PASSAVA, MÉS ENDAVANT JA A AGAFAT RITME I HA FET EL QUE SAP FER: CÓRRER, ALS ENCREUAMENTS DE CAMINS ANAVA UNA MICA DESPISTADA, PERÒ JA N’APRENDRÀ, DE FET ,ERA LA SEVA PRIMERA CURSA I LA TERCERA VEGADA QUE LI POSAVA L’ARNÈS. NO ES POT DEMANAR MÉS. POTSER EM TORNO A ANIMAR I VAIG A ALGUNA ALTRE CURSA, JA VEUREM...
CANICROSS DE BADALONA. 10’500 KM. 385m+- 0:45:41
52 PARTICIPANTS.

4 comentaris:

Roger ha dit...

Bones David!

Vaya estrena! Bè jo només vaig veure la traca un dia però ja se li veien maneres.

Ha nescut un nou duet!

Fins aviat

Arcadi ha dit...

Enhorabona a tots dos!!!

Luigi ha dit...

Estàs que te sales. Molt bé!

Precisament on vas córrer, m'hi vaig criar. Aleshores no era així ni molt menys, ¡tiernos años de la infancia!, mucho Los Chichos, Los Chunguitos (oju, jo escoltava Pink Floyd), sortides naturalistes periurbanes i també córrer, com no, davant dels gitanos escapant d'alguna pallissa. ¡Qué bonita es Badalona!

david ha dit...

ROGER, LA TRACA I EN GENERAL TOTES LES BESTIOLES SEMPRE MILLOR QUE JO.
GRÀCIES ARCADI, JA TINC LA BICI APUNT...
LUIGI:DE FET, UNA MICA CARA DE "EL DEL MEDIO DE LOS CHICHOS" JA FAS,JA...JE JE. ENCARA QUE EL LLOC NO ES EL MÉS BONIC DEL MON PER CÓRRER, VA VALER LA PENA.
FINS AVIAT.

Arxiu del blog