temes

16 d’abr. 2011

Astràgal.





La setmana passada vaig córrer la cursa dels gitanos, em queda a 10 minuts de casa i als amics de Taradell no se’ls hi podia fer un lleig, era la primera edició d’una cursa per corriols i “eslàloms” entre mig dels arbres i molt divertida. Vaig sortir a ritme d’entrenament i amb la intenció de no forçar però una vegada en cursa... ja se sap, passa el que passa, ens encigalem i ho donem tot. Les sensacions van ser prou bones i tot i que em vaig perdre més d’una vegada, vaig acabar en una 18ena posició amb un temps de 2h 8m per fer 22km.
Fins aquí tot bé, però el dilluns ja em vaig llevar amb un bon mal al turmell, a la zona del tendó d’aquiles concretament. Després d’un rosari de metges, fisios, mútues, radiografies, ressonàncies, mamagrafies, colonoscòpies, fotocòpies i su puta madre...,nova lesió: arrencament de la cua del astràgal amb calcificació òssea. (A la radiografia s’observa una boleta  allargada enganxada al taló que és la que em dóna pel sac).
 La cosa ja ve de lluny i ara a petat, porto tota la setmana descansant i amb ibuprofens i la cosa no millora. Estic que m’enfilo per les parets, ja no puc més i avui, notant una lleugera millora, he sortit com un cavall desbocat a córrer, però.... no anem bé, no.
A tres setmanes del pròxim objectiu, una lesió molt inoportuna i torracollons, però que hi farem. No en surto d’una que ja estic en una altre. Pitjor estan a Fukushima, però.
Au!, tocat els collons.

6 comentaris:

Jou27 ha dit...

No si el teu turmell em fa patir a mi i tot, vinga recupere't aviat que et bull veure a tope a la Palma, salut i repòs.

calaburra ha dit...

ja ja ja, ets un catxondo nanu, gràcies Joel pels ànims, encara ens has d'explicar la teva aventura al desert, que venint d'un carcamal com tu segur que promet, ja ja ajakja!!

Luigi ha dit...

Bona posició. Ets prou valent de córrer amb els Heredia i companyia, jo a Badalona només tenia problemes amb aquesta gent i sempre en sortia escaldat... jajaja

Òstres noi, com diu el Joel, jo també pateixo por "tu tobillo y tú"... va vinga, quatre mims de la família i cap a la Transvulcània... a donar-ho tot! ;-)

Lola Steiner ha dit...

Oh quina putada! Que t'hagin de fer una mamagrafia, suposant que no tens unes mamelles gaire desenvolupades i voluminoses, deu ser duríssim!!! I què em dius de la colonoscòpia? Patiment total, sort que finalment el problema es situa al turmell, que si no...

Ànims i recupera't!

calaburra ha dit...

Tu no saps Luigi que als de Taradell els hi diuen els gitanos??
Bé,ara estic una mica millor.
Gràcies Farrukito.

He estalviat els detalls més escabrosos, una colonescopia per veure el turmell, je je, ni tecuen...
Al final, però, sembla que la cosa millora una mica.
Gràcies de totes maneres.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

He llegit aquest post antic sobre l'astràgal, i et volia demanar com va anar la recuperació i què vas fer per curar-te, ja que veig que no pares de fer curses.

Estic tenint problemes als peus, i molt probablement sigui el mateix.

Gràcies!

Arxiu del blog