temes

11 d’ag. 2011

Agafo la bici i surto un parell d’hores, per la tarda nedo uns 1500 metres, l’endemà cap al Montseny, tres horetes de puja-baixa. Un altre dia nedar al mar i córrer uns quants km més. Altre cop bicicleta i neda una mica després, per relaxar les cames i sobretot no et descuidis córrer...


Se’m està acumulant la feina.


Sóc un novatillu del triatló, que hi farem, però faig el que puc. Les primeres sortides  amb bici de 30-40 km em semblaven esgotadores, acabava baldat i amb mal a tot arreu. Recordo un dia anant cap a l’Estany amb una pàjara de les meves i totalment buit, sense aigua ni menjar i encara em faltava la tornada, amb la pujada a Muntanyola, aquests  últims 6 km són mortals, vagi on vagi sempre acabo pujant. Es el que té viure a gairebé 1000m .Ara, en canvi, faig 60-80km. sense problemes, una mica he millorat, però em falta moooolt rodatge. Quant porto més d’una hora se’m adorm el peu esquerra  i em fa mal l’esquena, suposo que alguna cosa no dec fer bé.
La natació la porto prou bé, em sembla. Fa gràcia nedar amb neoprè, però la veritat, jo nedo millor sense. M’apreta de tot arreu i al flotar més em queda el cul a fora i se’m arqueja l’esquena i també m’acaba fent mal. No tinc collons de cordar-me la cremallera tot sol, ja no parlo de posar-se’l...Tot i així e anant fent tirades de 1500, 2000, 3000 metres. Suposo que també m’equivoco amb alguna cosa.
El córrer el tinc una mica abandonat, i pensant-me que últimament ja anava servit de km m’he dedicat a la bici i la natació i ara em sembla que vaig una mica feixuc corrent. Vaig recuperar molt bé dels Monegros, és més, aquella mateixa setmana ja vaig sortir a trotar i les sensacions van ser prou bones, però ara em sento fluix i haig de fer molta muntanya i molt desnivell. Estic inscrit a la marató del Montcalm i jo vinga nedar... ai mare!, que les passarem putes.
Amb tot em sento animat, m’agrada fer les coses així, a la meva manera i sabent que m’equivoco, que hi farem. Sento  però quelcom al meu interior que em diu que vaig per bon camí.
De moment continuarem així, a esperar el 15 d’Agost a la travessa del port de Roses i el 2 de Setembre la de Sau. La marató del Montcalm el dia 20 d’Agost, la cursa de muntanya de Vic l’11 de Setembre i el Half de Berga el 25, cavalls de vent a l’Octubre I si tot va bé, les 24hores pistes de can Dragó al Desembre, (glups!),Si acabo viu, llavors descansaré, juas juas juas...


De feina no m’en falta perquè també tinc “la feina":



Cuidar a tota aquesta colla:








Regar, cavar, tallar, preparar la llenya pel hivern...la familia, els amics, llegir i escriure i perdre el temps...



2 comentaris:

Lola Steiner ha dit...

Què ens passa que acabem tots triatletes? Et podries apuntar també a la marató de Donosti, que és el 27 de novembre, i ens veiem allà. :)

david ha dit...

Buenu buenu... això es un experiment, ja veurem...
A Donosti hi haig de tornar, si, que i tinc una espina clavada, ja ja, ja van dues vegades...

Arxiu del blog