temes

11 de des. 2012

RECTA FINAL







Dins la preparació de les 24 hores pista potser no hi entra córrer una marató de muntanya, bé, de fet, no sé ben bé quin seria l’entrenament adequat però una bona suma de kilòmetres quasi segur.
 Amb aquest propòsit em vaig inscriure a la marató de l’Ardenya: per fer una bona tirada i amb un desnivell raonable.
La qüestió és que aquestes darreres setmanes he intentat entrenar fort i dic intentar perquè no ho he fet tot el que voldria, doncs al pujar el volum el cos se’m queixa en forma de sobrecàrregues, dolors articulars, mals d’esquena...
Cada setmana he hagut de parar  totalment un parell de dies com a mínim i després d’un bon entreno de varies hores em trobava realment cansat, estovat i apallissat.
Aquesta última setmana m’han sortit 123km, la passada 98 i l’anterior 86. Bé, no és gaire però és el que hi ha, jo no dóno per més, si augmento, la lesió està assegurada, així que he fet tot el que he pogut i al límit de fer-me mal.
Amb aquestes condicions em vaig plantejar deixar la marató per una altre ocasió i fer la mitja marató, feia dos dies que una sobrecàrrega al tibial no em va deixar acabar l’entrenament previst i per la tarda anava ben coix. Res, coses que es curen amb descans i una mica de gel.
Amb tot, vaig fer una bona cursa i les sensacions varen ser boníssimes, és més, feia molt de temps que no gaudia tant de córrer. Vaig trobar-me molt i molt bé i tot i notar el cansament acumulat de tota la setmana vaig córrer amb facilitat, crec que vaig quedar dels 30 primers, el fet de estar apuntat a la marató i fer la mitja, fa que no surti a les classificacions.
La cursa no tenia cap complicació: molts trams llargs per pistes de sauló i una petita pujada i baixada per les crestes de pedra d’un turó, zig-zags per la vora d’una torrentera i algun trosset d’asfalt, 1hora 50minuts.
La veritat es que em va anar molt bé haver fet aquesta cursa, juntament amb els 30km que vaig fer l’endemà, ara tinc confiança amb mi mateix i sento que l’entrenament potser no ha sigut l’adequat però em trobo bé i això és el que conta.
Deixo enrere un mes amb un munt d’hores corrent, de fred, de contractures, de mal als genolls i ple d’interrogants que dissabte s’esvairan. Em trobo ja a la recta final per aquest nou repte i si es veritat que el mon s’acaba el dia 21 jo ja ho hauré celebrat...corrent.

7 comentaris:

M.Prat ha dit...

Caram caram David!!
Espero que tan de sacrifici es veigui recompensat d'alguna manera a ls 24h, ja veuràs com si!
Tú bé ho has dit, confies en tú mateix pq els dubtes que tenies s'han esvaït... Ànims!!!
I a per totes, estaré pendent dels resultats!!

david ha dit...

Gràcies Marta, no sé no sé, ja veurem com surt...
va, que el 2013 segur que promet.

Pere PeterPan ha dit...

Enhorabona per la mitja a l'Ardenya David, crec que vares encertar amb la distància.
Molta sort a les 24h, ja veuras com tot anirà bé. Ànims!!.
Si et va agradar l'Ardenya, el dia que vulguis fem un entrenillo pel "meu feudo".
Salut i Ens veiem!!

david ha dit...

Merci peter, l'any que ve... la marató i mitja, je je je.

mia ha dit...

aquesta última m'ha agradat, quan surten les inscripcions per ardenya? les fas tu o jo? jajaja

i és que no n'apendrem mai, però almenys així no tornarem a caure en una pista 24h, ..... o si, qui sap.

ENRIC ROTA MUNDÓ ha dit...

Ei Superman, et desitjo molta sort. Et volia venir a acompanyar però dissabte al vespre estic molt liat. De veritat que em sap greu. Segur que a tu no et cal companyia. Ànims i música a fons.

david ha dit...

va Mia que això ja ho tenim aquí

No pateixis Enric, cap problema, moltes gràcies. El dia que vulguis et deixo la capa (de superman)...je je

Arxiu del blog