temes

23 de febr. 2014

PLA B



No sempre les coses surten com un vol. Havia planejat un principi d’any amb uns entrenaments molt concrets i amb l’objectiu de baixar de les tres hores a la marató de Barcelona, volia fer també la mitja marató de Barcelona entre mig i un munt de sèries, rodatges i demés. Preparar bé una marató per una vegada a la  vida i intentar fer les coses amb una mica d’ordre.

Però una lesió inoportuna al abductor i un seguit de recaigudes em van fer replantejar-ho tot de nou, vaig perdre la motivació i la il·lusió i la veritat és que ja ho donava tot per perdut.
Mica en mica però, he anat recuperant sensacions, mica en mica els rodatges han anat pujant d’intensitat i avui finalment he tornat a veure la llum. Últimament, he tornat a entrenar amb els júniors i juvenils del CA Vic, que sempre et donen un plus de força, tot i que els seus ritmes no són ni de lluny els meus i m’he trobat bé, els temps han sigut prou bons i des de fa quinze dies que acumulo forces kilòmetres. Crec que puc recuperar l’esperit que em va portar fins aquí i encarar d’aquí a tres setmanes la marató, encara que sigui una mica just. Lo de baixar de tres hores ho veig més difícil, he estat massa dies parat i em falten rodatges i molts més kilòmetres però que hi farem, donades les circumstàncies amb un discret 3’15 em conformaria

Diumenge que ve aniré a la mitja marató de Banyoles a veure com estic i d’aquí en trauré conclusions. Aquests pròxims quinze dies tocarà apretar fort i creuar els dits.
I si passada la mitja i la marató no quedo satisfet, potser ho intentaré altre vegada a la marató d’Empúries, un mes i mig després. Sempre queda una segona oportunitat o un pla B.
Com deia John Lennon: la vida és allò que et va succeint mentre tu t’esforces en anar fent altres plans.


Doncs això, amb aquestes estic...

1 comentari:

Luigi ha dit...

Me n'alegro. Ens veiem a BCN (m'han cedit un dorsal) o a Empúries (hi vaig cada any).

Sempre que no em lesioni, és clar :P

Arxiu del blog