30 d’oct. 2023

CURSA DE MUNTANYA DE BESALÚ

 


Mentre pugui i el cos aguanti aniré fent curses d’aquestes, d’aquestes i de les altres, de totes vaja, perquè jo m’ho passo bé, participo d’esdeveniments socials i esportius, conec zones noves i gent, faig salut i em serveixen com a preparació d’objectius i reptes de més envergadura, i tot plegat em fa tenir un motiu per seguir corrent i per viure.

Aquesta cursa està feta amb molt d’entusiasme per la gent de Besalú i tant en organització, com recorregut, avituallaments i preu...tot perfecte.

Per la part purament esportiva doncs res, el de sempre; un primer tap a la sortida, corriols amunt i avall, però també zones amples i bones per poder córrer, algun tram d’enllaç i anar fent. Prudent a les baixades i pujant amb ganes, resseguint la Garrotxa al peu dels Munts entre mig d’alzinars.

 2h 11m per fer 21km 800+ i arribant el 23è.

Va!






1 comentari:

  1. Des de Besalucross estem molt contents de que disfruteu amb les nostres curses donat que és el nostre principal objectiu. Comentaris com aquest fan que tinguem ganes de començar a engegar la cursa de l'any vinent. I ja en van 10. Salut i cames.

    ResponElimina

QUE DIUS ??