temes

22 de set. 2008

MATAGALLS-MONTSERRATAQUEST COP SÍ. ERA UNA ESPINA QUE TENIA CLAVADA, L'ANY PASSAT EM VAIG QUEDAR A SANT LLORENÇ SAVALL, I AQUEST QUASI BÉ.VA ANAR AIXÍ:
QUEDEM AMB EN MIA, L'ANTONIU I UN SEU COL.LEGA A LES QUATRE, LA FINA ENS PORTA A COLLFORMIC I AL CAP DE POC SORTIM EN MIA I JO, ANEM CORRENT TOT EL PLA DE LA CALMA, AVANÇANT GENT FINS AIGUAFREDA, A PARTIR D'AQUI ENS HO AGAFEM AMB MES CALMA, PERÒ SENSE DEIXAR DE CÓRRER, EXCEPTE A LES PUJADES. ANEM PASSANT CONTROLS I AVITUALLAMENTS BASTANT BÉ, TOT I ANAR MIG LESIONATS: EN MIA AMB UN ESGINS AL TURMELL I JO AMB UN REFREDAT DE COLLONS. FINALMENT ARRIVA LA NIT, LA BAIXADA FINS A SANT LLORENÇ ES FA MOLT LLARGA, EN MIA VA AMB UN GRUP DE CORREDORS I JO EN COMENÇO A QUEDAR ENDARRERA, PORTEM UNS 40 KM I JA TROBO EL CANÇAMENT I EM FA MAL L'UNGLA DEL DIT GROS DEL PEU.EN VÉNEN AL CAP ELS PENSAMENTS DE SEMPRE:QUE SI QUE HI FAIG AQUÍ, QUE SI NO PUC MÉS, QUE SI EM FA MAL TOT, QUE SI NO ESTEM NI A LA MITAT, QUE SI M'EN VAIG A CASA..., FINALMENT ARRIVO A SANT LLORENÇ ,EN MIA FA UNS MINUTS QUE JA HA ARRIVAT, EM TREC EL MITJÓ I VEIG QUE TING L'UNGLA DESENGANXADA I EM SURT SANG, EM FA MOLT MAL. TING TENTACIONS DE MARXAR AMB EN MIQUEL, QUE HA VINGUT A FER-NOS ASSISTÈNCIA. FINALMENT M'HI POSO ESPARADRAP, VEG UNA MICA DE CALDO I DECIDEIXO ACABAR PELS MEUS COLLONS. LA SEGUENT HORA ÉS UN MARTIRI, EM FA MOLT MAL L'UNGLA, SOBRETOT A LES BAIXADES, EN MIA M'HA D'HANAR ESPERANT, PERÒ DE MICA EN MICA VAN CAIENT ELS KM., ELS CONTROLS I ELS AVITUALLAMENTS.
NO SÉ QUÈ ÉS EL QUE FA QUE CONTINUI, QUINA FORÇA MISTERIOSA M'ENPENY A SEGUIR, PERÒ SI NO PUC MÉS!!!! FINALMENT MOMÉS QUEDA LA PUJADA A MONTSERRAT, VAIG MOLT TOCAT DE CAMES I EN MIA TAMBÉ. ENS FOTEM UN GEL I ENCAREM LA PUJADA MOLT FORT, ELS FRONTALS QUASI BE NO FAN LLUM, SORT QUE ES FA DE DIA.JA NOMÉS QUEDEN LES ESCALES!!, JA EM ARRIVAT!!!, EM TARDAT 13 HORES I MITJA PER FER ELS 82 KM, ESTEM FETS POLS PERÒ LA SATISFACCIÓ ES MOLT GRAN I JO JA PENSO AMB LA PRÒXIMA.....

Arxiu del blog