temes

15 de nov. 2008

FIRA DE SANT MARTIRIÀ

SEMBLA QUE LES COSES ES VULGIN TORÇAR, QUÈ VULL DIR AMB AIXÒ ?, DONCS QUE LES COSES DEIXAN D'ANAR COM FINS ARA PER SER DIFERENTS.M'EXPLICO:
DESPRES DE GUANYAR 10 PRIMERS PREMIS A TOTS ELS CONCURSOS MORFOLÒGICS DE CATALUNYA, DESPRÉS D'ESSER L'ENVEJA DE RAMADERS I CRIADORS DE BURRO CATALÀ, D'AQUÍ I DE L'ESTRANGER, DESPRÉS DE TANTS ANYS DE REBRE EL RECONEIXEMENT DE POSSEIR UNA DE LES MILLORS BURRES DEL MÓN, UN EXEMPLAR ÚNIC, EXTRAORDINARI, IRREPETIBLE, RESULTA QUE DE COP, A DEIXAT DE GUANYAR. NO HEM OBTINGUT NI EL TERCER PREMI, SEMBLA QUE EL JURAT ESTAVA CANSAT DE DONAR-NOS SEMPRE EL PRIMER I AQUEST ANY A OBTAT PER RENOVAR ELS GUANYADORS.
BÉ, TANT SE VAL, PER A MI SEGUEIXEN ESSENT LES MILLORS, I AIXÍ ENS HO HAN FET SABER ALTRES PARTICIPANTS.
MALGRAT EL DECENSÍS, LA FIRA HA ESTAT TOT UN ÈXIT, HA FET UN DIA MOLT MACO I TOTS ELS "BURREROS"ENS HEM RETROBAT PER PARLAR DE LES NOSTRES COSES; QUE SI AQUESTA ES MOLT MACA, QUE SI AQUESTA A FET UN POLLÍ I QUE SI AQUESTA ÉS FILLA D'AQUELL ETC.
TOT AIXÒ M'HA DE SERVIR PER REPLANTEJAR-ME EL FUTUR, PERQUÈ ,COLLONS !, ESTAVA MOLT BEN ACOSTUMAT.
  • I ARA RESULTA QUE TING UNA BURRA QUE NO VAL PER RES, UNA GOSSA EPILÈPTICA QUE AMB PROU FEINES I PUC FER CANICROSS I EL GENOLL TAN CARDAT QUE JA VEUREM SI PUC TORNAR A CÓRRER MÉS..

Arxiu del blog