temes

21 de des. 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CANICROSS I UNALTRE ENSOPEGADA

HE HANAT MASSA REFIAT, COM SEMPRE.
DESPRÉS D'ANAR A CÓRRER UN PARELL DE DIES SENSE QUE EM FÉS MAL EL GENOLL, HE PENSAT: AIXÒ JA ESTÀ CURAT, I VA, I EM PRESENTO A UNA CURSA. AIXÍ, SENSE ENTRENAR, LESIONAT, MALAMENT, MOLT MALAMENT. COM QUE EREN NOMÉS 5 KM, HE PENSAT QUE PODIA ANAR XINO-XANO, PERÒ, ÉS CLAR. UNA CURSA ÉS UNA CURSA, I AL CAP`DE 10 MINUTS JA EM FEIA MAL. HE ACABAT COM HE POGUT, COIX I APRETANT LES DENTS. NI TAN SOLS M'HE QUEDAT PER VEURE LES CLASSIFICACIONS, HE MARXAT EMPRENYAT AMB MÍ I DECEBUT, MOLT DECEBUT. NO PENSO TORNAR A CAP CURSA FINS A ESTAR TOTALMENT RECUPERAT, ALLÀ PER A L'ANY 2014.
LA DELTA HO HA FET MOLT BÉ, FEIA UN FRED QUE PELAVA, COM A ELLA LI AGRADA, I JO, DEMÀ, EM SEMBLA QUE TINDRÉ AGULLETES.
SORT DE DIR QUE HAVIA D'ANAR MOOOOOOOOLT A POC APOC. L'ADELA, QUE TÉ 15 ANYS, I 100 VEGADES MÉS SENY I ENTENIMENT QUE JO, M'HO ACABA DE DIR: PAPA, ÉS QUE NO HAVIES D'HAVER -HI ANAT, SI NO ESTAVES BÉ, HOME!!!
REALMENT, EL GENOLL M'ESTÀ AMARGANT DE DEBÓ, ÉS COM PERDRE EL CONTROL I NO PODER FER RES, JA NO TING LES REGNES DE LA MEVA VIDA, ELLA GALOPA DESBOCADA I SENSE FRÈ PER CAMINS DESCONEGUTS. QUIN PAL, EM SEMBLA QUE TANCARÉ LA PARADETA I JA S'EN PODEN ANAR A TUMAPELCUL LA CINTILLA, EL CANICROSS, EL CÓRRER I LAMAREQUEHOVAPARIR. COLLONS!!

Arxiu del blog