temes

2 de set. 2009

CURSA DE LA GUILLA.
DIUMENGE PASSAT VAIG ESTAR A FOLGEROLES, A LA 2a CURSA DE LA GUILLA.
HE ANAT A CÓRRER REFREDAT, AMB MAL DE COLL, AMB MAL DE CAP FINS I TOT AMB FEBRE, HE FET CURSES AMB DESCOMPOSICIÓ INTESTINAL I VOMITANT, SENSE MENJAR RES, TIP COM MAI, AL MATI ,PER LA TARDA, DE NIT... EN FI DE TOTES MANERES.
 EL QUE ENCARA NO HAVIA FET ES ANAR A CÓRRER COIX, AMB AQUELL VAIVÉ –PUJAIBAIXA TAN CARACTERÍSTIC. FINS AL KM 10 HE FET UNA CURSA MIG NORMAL, A PARTIR D’AQUÍ EL TURMELL S’HA COMENÇAT A EMPRENYAR I JA NO M’HA DEIXAT, SOBRETOT A LES BAIXADES. HA SIGUT UNA MICA LLARG , TOT I QUE EL RECORREGUT ERA MOLT IMAGINATIU I AMÈ. HAVIA DE FER ESFORÇOS PER DISSIMULAR: QUE VAS COIX?????, NOOOOO, NOMÉS EM FA UNA MICA DE MAL, I VINGA APRETAR LES DENTS... . AMB TOT, HE ANAT TOTA L’ESTONA MOLT PER SOTA DE LES MEVES POSSIBILITATS, HE TARDAT 3HORES I 5 MINUTS PER FER ELS 25KM ITOT I AIXÍ HE QUEDAT 12è DE LA MEVA CATEGORIA I 47è DE LA GENERAL.
M’AGRADA’T PODER CÓRRER, PERÒ M’HA QUEDAT UN SENTIMENT DE CULPABILITAT PERQUÈ EN EL FONS ENCARA NO ESTIC RECUPERAT. MILLOR DEIXAR-HO ESTAR I TAL DIA FARÀ UN ANY, O SIGUI L’ANY QUE VE A FOLGUEROLES HI FALTA GENT.... AH! I EL MILLOR DE TOT, LA SAMARRETA, TOT I QUE EN TING UN CALAIX PLÈ, AQUESTA EM SEMBLA QUE ME LA POSARÉ.

2 comentaris:

triarkadi ha dit...

Estas com una regadera!
Però celebro que tornis a estar en marxa.
Que això sigui el principi del retorn.
Fins aviat
Arcadi

Luigi ha dit...

Encara vas fer bon temps, punyetero!

Cuida't el turmell, que a distàncies llargues se't resentirà i a Cavalls pots fer bon paper

Apalins

Arxiu del blog