temes

17 de febr. 2009

3 MIL.LÍMETRES

MECÀNICA: PART DE LA FÍSICA QUE TRACTA DE L'EQUILIBRI I DEL MOVIMENT DELS COSSOS SOTMESOS A QUALSEVOL FORÇA.
BIOMECÀNICA: ESTUDI DE LES DIVERSES ESTRUCTURES DE TIPUS MECÀNIC EXSISTENS EN ELS ÉSSERS VIUS.
UN DIA DE LA SETMANA PASSADA EM VAIG AGENOLLAR PER VEURE L'ESTAT DELS BAIXOS DEL MEU COTXE, (VA BÉ FER-HO DE TANT EN TANT, SEMPRE DESCOBREIXES ALGO NOU). AQUESTS DIES AMB TANTA SAL A LA CARRETERA, EM VAIG ADONAR QUE ESTAVA BEN ROVELLAT. TAMBÉ VAIG VEURE QUE LA RODA DE DAVANT DEL CANTÓ ESQUERRA ESTAVA GASTADA PER LA PART DE DINTRE.
VAIG CÓRRER CAP AL MECÀNIC PERQUÈ M'EQUILIBRÉS LA DIRECCIÓ.
-S'HA MOGUT BASTANT, 3 MIL.LÍMETRES, EM VA DIR.
JO, VAIG PENSAR QUE 3 mm EREN MOLT POCA COSA I NO ENTENIA COM PODIEN CAUSAR UN DESGAST TANT ACUSAT A LES RODES.EN FI, HO VAIG DEIXAR AQUÍ I NO HI VAIG PENSAR MÉS.
AVUI HE ANAT A LA CONSULTA DEL DOCTOR FLORENCIANO RESTOY, RECONEGUT PODÒLEG QUE TRACTA A MÉS D'UN CORREDOR. VOLIA SABER SI LES PLANTILLES QUE EM VA FER ABANS DE L'ESTIU S'AJUSTÀVEN CORRECTAMENT. M'HA TORNAT A FER UN ESTUDI BIOMECÀNIC I DESPRÉS DE CÓRRER PER UNA CINTA, AMB BAMVES I SENSE , AMB PLANTILLES I DESCALÇ, M'HA CONFIRMAT EL QUE EM TEMIA:ESTAN DESCOMPENSADES.
- 3 MIL.LIMETRES, M'HA DIT.
ARA RESULTA QUE LA LESIÓ AL GENOLL QUE TANTS PROBLEMES M'HA PORTAT ÉS DEGUDA A UNA MALA PLANTILLA.
SEGUEIXO PENSANT QUE TRES MIL.LÍMETRES NO SÓN RES, PERÒ EN AQUEST CAS, QUASI BÉ HAIG DE CANVIAR LES RODES DEL JEEP, QUE VALEN UNA PASTA I HE ESTAT TRES MESOS PARAT, AGOBIAT I DEPRIMIT PER TRES PUTUS MIL.LÍMETRES!!!........QUE HI FAREM.

1 comentari:

Luigi ha dit...

Carai, avui ja no dormiré bé... vaja amb el Florenciano i la màquina de fer plantilles... mmm

Arxiu del blog