temes

20 de jul. 2009

L'OLLA DE NURIA, LA CURSA

SEGURAMENT VAIG SER EL CORREDOR QUE VA BAIXAR MÉS RÀPID DES DEL PUIGMAL, JO CALCULO QUE UNS 40 SEGONS.

NI KILIANS NI AGUSTINS NI RES, EN DAVID SI QUE VA BAIXAR RÀPID !! I TANT...

DESPRÉS D'UNA SORTIDA MOLT RÀPIDA, (PERÒ ON VAN AQUESTS !! ON ÉS EL FOC !!)
MARE MEVA ! QUINA PUJADA. EL NAS EM TOCA A TERRA ,EL COR A PUNT D'EXPLOTAR I SUANT A RAIG FET. VAIG TARDAR 1'07, NO ESTÀ MALAMENT .
A DALT AL PUIGMAL HI HA UN AMBIENT QUE FA POSAR LA PELL DE GALLINA , PLE DE GENT CRIDAN I ANIMANT, EM SENTO BÉ I ENCARA AMB FORCES I ENCARO LA BAIXADA CAP AL COLL DE FINESTRELLES DESPRES DE FER EL PIC NEGRE, QUEDA ENCARA MOLTA CURSA PERÒ ESTIC ANIMAT I COMENÇO A PASAR CORREDORS. EL TERRENY ÉS MOLT PEDREGÓS I DE COP! *********** COLLOOOOOOOOONS QUIN MAL !! CAIG A TERRA RODOLANT AMB UN MAL AL TURMELL INSUPORTABLE, DURANT UN MINUT QUEDO FORA DE MÍ I CRIDO COM UN ANIMAL, ELS CORREDORS QUE HAN PARAT PER AJUDAR-ME (EN VICTOR VILALTA I ALTRES QUE NO CONEC) FAN CARA D'ESPANTATS I JO QUE CONTINUO BRAMANT COM UN POSEIT, BOIG.
CREC QUE SI EL DOLOR HAGUÉS CONTINUAT, PERDO EL CONEIXEMENT.
FINALMENT EL MAL REMET UNA MICA I ELS HI DIC QUE CONTINUIN I AIXÍ HO FAN. UN ALTRE CORREDOR (EN MARC ERRA) ES QUEDA AMB MI FINS A L'ARRIBADA DE L'HELICÒPTER I AMB UN TRES I NO RES EM TROBO ALTRE VEGADA A NURIA AMB EL PEU ENBENAT , AMB UNA CROSA A CADA MÀ I MALEINT LA MEVA SORT, PER TOT ALLÒ QUE HAGUÉS POGUT SER I NO VA SER.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER AJUDAR-ME, ALS CORREDORS ALS BOMBERS A L'ORGANITZACIÓ I A TOTS ELS QUE M'HAURAN D'AGUANTAR A PARTIR D'ARA FINS QUE NO PUGUI TORNAR A CÓRRER, ALMENYS, FINS D'AQUÍ UN MES LLARG.
EL RESULTAT:ESGUINÇ DE SEGON GRAU, AMB AFECTACIO DE LA SINDESMOSIS, LLIGAMENT DELTOIDEO , EL FASCICLE ANTERIOR I EL PESONEO ASTRAGALIANO ANTERIOR.
O ALGO AIXÍ.......

6 comentaris:

Mariona ha dit...

David, molts ànims que un mes passa volant!

mia ha dit...

collons nano, ara et veig el peu més fosc que no pas el diumenge, t'hi poses gel o el poses al sol? com diu la mariona, ànims, que pel setembre hi ha més curses, i, què és un més a la vida? aprofita per llegir, navegar per internet, fer sex... o pall.., ... en fi tot allò que també t'agrada i sovint falta temps.

Meme ha dit...

Mirant el blog veig que sempre te n'has sortit i de més fortes. El cos és molt sabi i et diu que descansis una temporadeta. Anim el temps passa aviat.
Meme

triarkadi ha dit...

Collons!
Com s'ha posat el tema!
Espero que et recuperis aviat. Q n'hem de fer unes quantes.
Kadi

david ha dit...

GRÀCIES MARIONA.

MIA NO SIGUIS GROLLER...

HOLA MEME, TU PER AQUÍ! GRÀCIES I RECORDS

ARCADI, AL SETEMBRE ESTARÉ APUNT, O AIXÒ ESPERO...

Luigi ha dit...

òstres David, quan m'assabento ja ha passat ben bé mig mes des de la reblincada... així que ja deus estar pensant en el "retonno". Vinga, molts ànims, que ja sabem que més lent o més ràpid córrer ho podem fer tots els del gremi, però estar-nos quiets no en sabem. Una abraçada!

Arxiu del blog