temes

29 d’abr. 2014

MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA




Bones sensacions a la mitja d’Olot, en general em vaig trobar bé i va sortir un bon temps, per ser una mitja bastant lenta i amb uns desnivells considerables.
Els primers cinc kilòmetres a bon ritme (3’54m/km), per treure la carbonilla i provar com es troba la maquinària. Tot correcte, a partir d’aquí em despenjo del grup que anava i segueixo sol fins a gairebé el kilòmetre quinze. Durant aquests quinze quilòmetres em relaxo i abaixo sense adonar-me el ritme. Avanço algun corredor i algun també em passa, intento enganxar-m’hi però el ritme és massa alt i els deixo marxar. Hi ha moments que em sembla que m’he perdut, doncs no veig ningú per davant ni per darrere. Vaig corrent als peus del Puigsacalm, en un bonic dia de primavera i amb això en tinc prou.
A partir del kilòmetre quinze començo a trobar més corredors i em torno a posar en cursa, apreto de nou i vaig encegat cap a l’arribada, ara tot es baixada i allargo la gambada tan cop puc.
Arribada tranquila amb un temps de 1.26’11, sense estrebades, sense patir, sense passió. 29è classificat, 12è veterans. Un bon entrenament a bon ritme.

Seguim.




1 comentari:

Lola Steiner ha dit...

Ole ole! Aviat faras millors marques que jo! jojojojo!!!

Noi, he vist que et platenjes fer la marató de Castelló. Si et decideixes ja m'ho diràs, que jo sóc d'alla. Us faré de guia local, us faré gaudir de les tasques (be d'interés comunitari i cultural) encarregaré un grup d'animadors entregats per animar-te i fins i tot, segons com, tindré el meu piset lliure per a que hi feu nit. Ja saps, doncs!

PEtons i a seguir.

Arxiu del blog