temes

5 de març 2012

PLA B

Deia John Lennon, que la vida es tot allò que et va passant mentre tu t’esforces a fer altres plans. Doncs això, que tenia un projecte a curt- mitjà plaç i no ha pogut ser, ni serà em sembla. 


Aquest diumenge tenia ganes de córrer la cursa dels gitanos de Taradell amb en Genís i un refredat m’ho va impedir, de totes maneres, no crec que l’hagués pogut seguir. En Genís va fer una cursa espectacular, quedant en 6è lloc de la general, mare meva! com van aquest jovent... m’ha deixat sorprès del que es capaç, té un futur molt prometedor.

El cap de setmana que ve, tenia previst córrer l’ultra trail de les Fonts, a Xerta, fa gairebé dos mesos que hi estic inscrit. La cursa comença el divendres al vespre amb 27km, dissapte amb 70km i el Diumenge amb 30 més. Francament, no crec que estigui apunt. Avui m’he llevat amb el pit que em crema, tinc una tos de iaio i fabrico tones de mocs, tinc febre i em sento fet un nyap.
M’emprenya per tot l’entrenament que portava , les hores i hores a la muntanya amunt i avall sembla que no serviran per res. No sé, potser en quatre dies em refaig però costarà. A aquests llocs si ha d’anar al 100x100, prou dur que és amb condicions normals i putes que les passaríem igualment i només falta sentir-se dèbil i abatut, com em sento ara.

Passarem al pla B.

4 comentaris:

Sebas Guim ha dit...

Hi ha una pila de curses...Xerta pot esperar. Calma. Paciència. Sort.

david ha dit...

Merci Sebas.
Cuidat.

Luigi ha dit...

Va! (com tu sols dir). En quatre dies estaràs com nou i al-atakerrr!!!

De totes maneres, els entrenaments que es fan, (almenys així jo ho intento) ja s'ho valen per sí mateix. Sinó semblem professionals, preparant proves ad aeternum...

I 100 gallifantes per en Genís!

david ha dit...

Es veritat, els entrenaments ja valen per si mateix i no em perdo res, era una manera de parlar.
El dilluns vaig anar al metge i em va diagnosticar una bronquitis, estic prenent antibiòtic, però em sembla que això no m'aturarà...seny?, quin seny?
fins aviat.

Arxiu del blog