temes

14 de set. 2018

galopaquegalopa, 10 anys



Doncs mira, a lo tonto a lo tonto...ja han passat deu anys, galopaquegalopa compleix deu anys.
403 entrades, 122782 visualitzacions i de moment segueixo aquí, fent el burro, sense cap més pretensió que deixar constància de les meves experiències vitals i esportives. Setembre de 2008, i el destí ha volgut  que aquesta efemèrides coincideixi amb una parada tècnica que potser s’està allargant massa...

Però el que té de bo estar lesionat, és que et deixa molt temps lliure i em puc dedicar a altres coses, es la única cosa positiva que hi veig. Porto un mes just sense fer res, hi quan dic res, vull dir res; ni córrer ni bicicleta, ni caminar, ni res de res, no puc!. Des de la subida al Veleta que vaig quedar tocat del tendó del tibial anterior, que estic parat, i la cosa sembla que va per llarg...
Així que he aprofitat per tirar endavant un projecte que em fa molta il·lusió i que feia molt de temps que tenia en ment: escriure un llibre.

De fet, ja el tenia escrit, perquè no és res més que una recopilació de cròniques de curses d’aquests deu últims anys. N’he fet una introducció i he intentat crear un fil conductor i una estructura. Després de tants anys escrivint, veure-ho en format paper, amb fotos i portada i tapa dura i tot això, fa molta patxoca. Haig de donar les gràcies a en Robert Jové que és el que em va engrescar a fer-ho possible.
Encara és al forn, però ho tinc prou avançat com per dir que gairebé és una realitat, falten els últims retocs i acabar de donar-li forma, però en breu, en un parell de mesos màxim, sortirà a la llum.
Segueixo galopant, en sentit figurat, però galopant.

Gràcies a tots, seguiré informant.

2 comentaris:

Plaerdemavida ha dit...

Per molts anys, doncs! Et llegeixo des de fa anys i sempre és un plaer! Com a corredor més novell, he après moltes coses de les teves cròniques. Comprarem el llibre quan surti del forn!

david ha dit...

molt bé plaerdemavida, molt agrait. Moltes gràcies, espero sigui aviat

Arxiu del blog