temes

30 d’oct. 2023

CURSA DE MUNTANYA DE BESALÚ

 


Mentre pugui i el cos aguanti aniré fent curses d’aquestes, d’aquestes i de les altres, de totes vaja, perquè jo m’ho passo bé, participo d’esdeveniments socials i esportius, conec zones noves i gent, faig salut i em serveixen com a preparació d’objectius i reptes de més envergadura, i tot plegat em fa tenir un motiu per seguir corrent i per viure.

Aquesta cursa està feta amb molt d’entusiasme per la gent de Besalú i tant en organització, com recorregut, avituallaments i preu...tot perfecte.

Per la part purament esportiva doncs res, el de sempre; un primer tap a la sortida, corriols amunt i avall, però també zones amples i bones per poder córrer, algun tram d’enllaç i anar fent. Prudent a les baixades i pujant amb ganes, resseguint la Garrotxa al peu dels Munts entre mig d’alzinars.

 2h 11m per fer 21km 800+ i arribant el 23è.

Va!






1 comentari:

marbu ha dit...

Des de Besalucross estem molt contents de que disfruteu amb les nostres curses donat que és el nostre principal objectiu. Comentaris com aquest fan que tinguem ganes de començar a engegar la cursa de l'any vinent. I ja en van 10. Salut i cames.

Arxiu del blog